Închide meniul

Imagini virale cu Dorinel Munteanu! Antrenorul Oțelului a fost doborât în timpul meciului

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 20:54

Reclamă
Imagini virale cu Dorinel Munteanu! Antrenorul Oțelului a fost doborât în timpul meciului

Dorinel Munteanu a fost doborât de minge

Dorinel Munteanu a fost doborât de minge în timpul meciului Progresul Spartac – Oțelul 0-0. Antrenorul gălățenilor a oferit imagini virale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a căzut după ce a fost lovit de o minge, ricoșată nefericit spre el după un duel dintre doi jucători.

Dorinel Munteanu, doborât de minge în timpul meciului Progresul Spartac – Oțelul

Sursa: captură Orange Sport
Sursa: captură Orange Sport

Oțelul nu a reușit să câștige cu Progresul Spartac, însă rămâne lider în Liga 2, cu 12 puncte.

Oțelul a promovat în Liga 2 în această vară, la șapte ani după ce formația din Galați era retrogradată în ligile inferioare din cauza problemelor financiare.

Oțelul a disputat și un amical cu FCSB în perioada de pregătire de vară, pierdut cu 0-1.

Reclamă
Reclamă 4

Dorinel Munteanu a promovat-o pe Oțelul în Liga 2

A fost nevoie să revină Dorinel Munteanu, omul care a adus titlul în 2011 la Galați, ca Oțelul să-și recapete identitatea.

Oțelul a promovat în Liga 2 după 4-1 la general în barajul cu Dante Botoșani. Munteanu a comparat bucuria promovării în Liga 2 cu bucuria din 2011, când reușea să câștige campionatul în Liga 1 cu Oțelul Galați.

”Sunt foarte fericit că am reușit să promovăm, nu a fost deloc ușor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, pentru că au fost foarte multe momente dificile. Le mulțumesc suporterilor minunați, care au fost alături de mine permanent, domnului primar și consilierilor, sponsorilor pentru sprijin financiar, soției, tuturor apropiaților.

Reclamă

Bineînțeles, le mulțumesc băieților că au fost dedicați și au dat totul pentru obiectiv. Este o bucurie ca atunci când am câștigat campionatul, sunt momente foarte frumoase pentru toți gălățenii”, a spus Dorinel Munteanu, conform Viața Liberă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și