Închide meniul
VIDEO

Incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger! Tribuna oficială a ars ca o torţă. Pompierii au intervenit de urgenţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 10:43 / Actualizat: 3 septembrie 2022, 12:56

Incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger! Tribuna oficială a ars ca o torţă. Pompierii au intervenit de urgenţă

Incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger

Incendiu la stadionul din Slobozia / Colaj Youtube

A fost incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger. Problemele au apărut în această noapte, în jurul orei 0.30, şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Focul a cuprins imediat tribuna oficială, chiar dacă era o furtună şi ploua abundent. Cele 140 de fotolii s-au aprins imediat şi au ars ca o torţă. Toate au mistuite de flăcări.

Incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger

Incendiul a afectat şi una dintre băncile de rezervă, aflate în vecinătatea tribunii oficiale. Pe camerele de supraveghere s-a văzut cum fulgerul a lovit arena.

Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”, a spus Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, pentru infoialomita.ro.

După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.

Reclamă

În condiţiile date, desfăşurarea meciului dintre Unirea Slobozia şi Csikszereda este pusă în pericol. Partida este programată să înceapă astăzi, de la ora 11:00.

Şi terenul este afectat din cauza furtunii. De 12 ore a plouat fără întrerupere la Slobozia, iar terenul este îmbibat cu apă. Echipa gazdă, antrenată de Costel Enache, este neînvinsă în acest sezon al Ligii 2. Are 10 puncte după primele 4 etape şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Şelimbăr. În startul acestei runde, CSA Steaua a învins-o pe Poli Iaşi, scor 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și