Închide meniul

Lamine Ghezali, optimist după Dinamo – Oțelul 3-0: „Suntem o echipă foarte bună, o familie!”

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 22:55

Reclamă
Lamine Ghezali, optimist după Dinamo – Oțelul 3-0: Suntem o echipă foarte bună, o familie!”

Lamine Ghezali, optimist după Dinamo - Oțelul 3-0

Lamine Ghezali / Hepta

Lamine Ghezali este optimist după Dinamo – Oțelul 3-0. Fotbalistul francez a reușit o „dublă” pe „Arcul de Triumf” și i-a ajutat pe dinamoviști să câștige toate cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestui succes, Dinamo este la un singur punct de locul 3, ocupat chiar de Oțelul Galați, loc care duce direct în Liga 1, ținând cont că CSA Steaua, ocupanta locului secund actualmente, nu are drept de promovare.

Lamine Ghezali, optimist după Dinamo – Oțelul 3-0: „Suntem o echipă foarte bună, o familie!”

„A fost un meci foarte bun, am jucat fotbalul nostru si ne simțim foarte bine. Știam că joacă destul de avansat și sunt multe spații în spatele liniilor adverse. Când reușim să ne facem jocul, ne impunem pentru că suntem o echipă foarte bună, suntem o familie. Ne place să luptăm împreună.

Avem cei mai buni fani din România, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare, e la fe. Stadionul e întotdeauna plin. Luăm meci cu meci și sperăm să promovăm la finalul sezonului. Știu ce înseamnă un derby, am jucat și în Franța derby-uri, vom face tot posibilul pentru a câștiga acest meci”, a declarat Lamine Ghezali la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Și Ahmed Bani s-a declarat mulțumit de jocul din meciul cu Oțelul, având numai cuvinte de laudă pentru suporterii lui Dinamo de asemenea.

Reclamă

„A fost un meci foarte greu, dar eu cred că am meritat victoria. La început a fost un moment foarte greu, am început destul de rău, lucrurile s-au îmbunătățit, a venit mister și lucrurile arată din ce în ce mai bine.

Noi am luat meci cu meci, am încercat sa câștigăm fiecare joc și ne bucurăm că am reușit 7 puncte până acum. Suporterii noștri sunt fantastici, am numai cuvinte de laudă pentru ei, sunt superbi”, a spus Ahmed Bani.

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo: „Din semnalele pe care le am, lucrurile sunt pozitive!”

Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție după aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo. Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare rămâne optimist că întreaga situația va fi rezolvată, iar Dinamo va scăpa de datorii.

Reclamă 4 / 0/3

Noul plan de reorganizare a fost votat de Adunarea Creditală astăzi și urmează ca Tribunalul să ia decizia finală. Planul a fost depus inițial la Tribunal încă de luna trecută, de pe 16 martie, și încă nu se știe când va avea loc procesul.

„Mă bucur că s-a votat planul de reorganizare, dar nu facem nuntă pentru că ne așteptăm să fie contestat. Să vedem ce zice judecătorul sindic. Ne așteptăm ca noii acționari să rezolve problemele financiare pentru ca partea de licențiere să fie rezolvată până la 30 aprilie.

Din semnalele pe care le am, lucrurile sunt pozitive. Nu aș vrea să pun răul înainte, cred că vor exista banii necesari și se va rezolva tot”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și