Închide meniul

Leo Grozavu, prima reacție după ce a promovat-o pe Poli Iași în Liga 1: „Felicitări tuturor celor care au fost alături de noi!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 20:05

Leo Grozavu, prima reacție după ce a promovat-o pe Poli Iași în Liga 1: Felicitări tuturor celor care au fost alături de noi!”

Leo Grozavu, prima reacție după ce a promovat-o pe Poli Iași în Liga 1

Foto: Captură Digi Sport

Leo Grozavu a oferit prima reacție după ce a promovat-o pe Poli Iași în Liga 1. Antrenorul moldovenilor a ținut să-i felicite pe toți cei care au contribuit la îndeplinirea obiectivului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iași a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0 și și-a asigurat matematic revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de două sezoane.

Leo Grozavu, prima reacție după ce a promovat-o pe Poli Iași în Liga 1: „Felicitări tuturor celor care au fost alături de noi!”

„Încă nu realizăm. Felicitările le adresăm tuturor, celor care au fost la Poli Iași, de la jucători la staff, la conducerea administrativă, tuturor celor care au fost alături de noi în această încercare.

A fost un joc urât, dar a fost un joc foarte tacticizat, știam foarte bine jocul Oțelului, știam că nu trebuie să le dăm șanse, trebuia să-i blocăm în primul rând. Am avut și șansă pentru că a fost un joc urât de privit, dar rezultatul e cel care contează. Românul e suporter de rezultat, iar atunci când merge bine treaba, omul vine la stadion.

Ne dorim să terminăm cu fruntea sus campionatul. Fiecare meci trebuie să-l jucăm la victorie, vom vedea ce o să reușim. Am făcut o a doua parte a campionatului destul de bună. Mergem în continuare cu încredere, cu moral bun, acum nu mai avem presiunea promovării”, a declarat Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil, ținând cont de faptul că cei de la CSA Steaua nu au deocamdată drept de promovare.

Poli Iași a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0, și și-a asigurat matematic revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa din Moldova retrogradase în liga secundă la finalul sezonului 2020/2021.

Poli Iași a jucat excelent împotriva celor de la Oțelul și au câștigat fără prea mari probleme derby-ul Moldovei. Alin Roman, în minutul 45+1, și Harrison, în minutul 58, au decis soarta meciului și au trimis-o pe echipa antrenată de Leo Grozavu în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Celălalt loc direct promovabil va fi disputat între Oțelul Galați, Dinamo și Gloria Buzău, ținând cont de situația celor de la CSA Steaua. Oțelul are prima șansă momentan, având 6 puncte în plus față de Dinamo, și 7 față de Gloria Buzău.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani Vezi toate știrile
Citește și