Închide meniul

Liga a 2-a, fără o echipă! Clubul a intrat în faliment și nu mai poate continua sezonul. Rezultatele, anulate

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 18:16

Reclamă
Liga a 2-a, fără o echipă! Clubul a intrat în faliment și nu mai poate continua sezonul. Rezultatele, anulate

Liga a 2-a, fără o echipă!

Hepta

Liga a 2-a rămâne fără o echipă! Este vorba despre Viitorul Târgu Jiu, care, după decizia Tribunalului Gorj, a intrat în faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul Târgu Jiu se afla în insolvență încă din luna februarie a anului 2022. Acum însă, clubul patronat de Nicolae Sarcină a devenit istorie.

Liga a 2-a, fără o echipă!

Potrivit informațiilor oferite de liga2.ro, Tribunalul Gorj a decis falimentul echipei din Târgu Jiu, iar aceasta nu își va mai continua sezonul de Liga a 2-a.

„Dizolvă debitoarea Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Targu Jiu”, a fost soluția dictată de Tribunal.

Informația vine în contextul în care Viitorul Târgu Jiu a pierdut deja un meci la „masa verde”, cu Șelimbăr, scor 0-3. În următoarea etapă, clubul lui Nicolae Sarcină ar fi trebuit să primească vizita celor de la Unirea Ungheni.

Reclamă
Reclamă

Sursa citată anterior anunță faptul că rezultatele echipei din Târgu Jiu, din cadrul acestui sezon, vor fi anulate. 8 formații din Liga a 2-a vor pierde câte 3 puncte, obținute în duelurile cu Viitorul Tg. Jiu, (Csikszereda, Slatina, Chiajna, Mioveni, Corvinul, Metaloglobus, Chindia, Șelimbăr), în timp ce FC Bihor va pierde un punct.

De asemenea, jucătorii care erau legitimați la echipă, dar și oamenii din staff-ul tehnic, vor râmâne liberi de contract și își vor putea gâsi un nou angajament.

Au fost probleme în Liga a 2-a și înainte de startul sezonului! Corvinul nu a primit drept de promovare. Primarul, acuzații grave

Primarul din Hunedoara a făcut acuzaţii grave după ce Corvinul nu a primit drept de promovare. Dan Bobouțanu, edilul din Hunedoara, denunţă un „plan malefic” al celor patru echipe din Liga a 2-a care s-au opus avizului juridic al FRF.

Reclamă

FC Voluntari, FCU Craiova, FC Argeș și Csikszereda au fost echipele care s-au opus schimbării formei juridice a clubului Corvinul Hunedoara.

„Noi am depus toate documentele în timp legal, care au fost avizate pentru legalitate, care au fost introduse pe ordinea de zi a comitetului executiv.

Dar aceste 4 echipe au avut o temă evidentă de împiedica echipa noastră să poată să promoveze. Votul nu a fost dat împotriva documentelor noastre, nu împotriva deciziei departamentului juridic al FRF, ci împotriva transformării clubului nostru în club de drept privat. Aceste 4 cluburi și-au făcut planul malefic împotriva noastră. FRF și-a făcut treaba, a fost o șmecherie tipic românească a celor 4 cluburi.

Domnii ne-au luat de proști. Dar noi nu ne desființăm. Unii au vrut să ne atragă în jocuri de culise, cluburi dintre cele 4. Una dintre cele două care au fost în Liga 2. Însă le promit că noi ne vom apăra șansele și vom construi echipa să câștigăm campionatul în Liga 2.

Ați reușit, dar nu ne-ați înfrânt. Ceea ce s-a întâmplat e o sfidare a bunului simț”, a declarat primarul din Hunedoara, Dan Bobouțanu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17

Benfica, implicată într-un scandal de corupție! De la ce a pornit totul și când ar fi fost comise faptele

20:16

EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali

20:10

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 2-0! Ianis Stoica a reuşit „dubla”! La acest scor, „tricolorii” sunt calificaţi la EURO 2025

19:52

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21 pentru EURO 2025! A sărit la arbitru şi a fost imediat eliminat

19:50

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

19:50

„Nu îmi va schimba viața”. Max Verstappen își face griji după ce a văzut modificările pentru Marele Premiu al Statelor Unite

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și