Închide meniul

Lovitură pentru CSA Steaua! Clubul Armatei, obligat de instanţă să pună la dispoziţie actele cerute de Asociaţia „Salvaţi Steaua”, organizaţie ce susţine interesele FCSB

Publicat: 25 august 2022, 17:47

Lovitură pentru CSA Steaua! Clubul armatei, obligat de instanţă să pună la dispoziţie actele cerute de cei care susţin FCSB. Astfel, conform hotărârei intanţei, CSA Steaua este obligată să prezinte toate actele solicitate de Asociaţia „Salvaţi Steaua”, o organizaţie ce susţine FCSB.

Reclamă
Lovitură pentru CSA Steaua! Clubul Armatei, obligat de instanţă să pună la dispoziţie actele cerute de Asociaţia „Salvaţi Steaua”, organizaţie ce susţine interesele FCSB

Peluza Sud susţine CSA Steaua

Antena Sport

Conform deciziei Tribunalului Bucureşti, CSA Steaua este obligată să comunice actul din 1998, prin care secţia de fotbal a fost transferată către Asociația Fotbal Club Steaua București. Mai mult CSA Steaua trebuie să prezinte şi decizia de înfiinţare din 2017 a echipei de fotbal.

Reclamă

Lovitură pentru CSA Steaua! Clubul armatei, obligat de instanţă să pună la dispoziţie actele cerute de Asociaţia „Salvaţi Steaua”

1 an, 3 luni și 27 de zile – perioada necesară pentru motivarea hotărârii judecătorești prin care CSA a fost obligat să ne comunice informațiile de interes public. Am îndrăzni să cităm finalul primului volum din Moromeții: „timpul nu mai avea răbdare”!

După o lungă așteptare avem hotărârea integrală prin care ni s-a admis cererea de chemare în judecată formulată împotriva refuzului Clubului Sportiv al Armatei de a ne comunica date esențiale pentru identitatea juridică și sportivă a fostei secții de fotbal de performanță, desprinsă de clubul „mamă” în 1998.
În urma analizei hotărârii comunicate astăzi, 25.08.2022, vom prezenta suporterilor steliști în integralitate motivele (pertinente) avute în vedere de instanță pentru a dispune astfel și ce vom face în continuare.

Reclamă

Cert este că Tribunalul București „constată că pârâtul este o autoritate publică în sensul art. 2 lit. a) din Legea nr. 544/2001, întrucât este o structură a Ministerului Apărării Naționale, care este o autoritate publică centrală, iar informațiile solicitate de reclamantă prin cererea nr. RP-476/17.07.2020 sunt informații de interes public deoarece privesc activitatea pârâtului.” Totodată, „Pârâtul nu a justificat încadrarea informațiilor solicitate de reclamantă în categoria informațiilor exceptate de la comunicare (…)” și „nu a explicat cum ar putea fi afectat dreptul său la apărare în litigiile aflate pe rolul instanțelor de comunicarea către reclamantă a informațiilor solicitate de aceasta.”

Prin urmare, Clubul Sportiv al Armatei este obligat să comunice:

– Decizia/ordinul/actul juridic prin care, în aprilie 1998, secția de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, precum și continuitatea sportivă și tradițiile glorioase ale acestei secții au fost transferate către Asociația Fotbal Club Steaua București;
– Regulamentele de organizare a Clubului Sportiv al Armatei din aprilie 1998 până în prezent;
– Decizia de „înființare a unei echipe de fotbal” edictată/emisă de Clubul Sportiv al Armatei, potrivit Monitorului Oficial nr. 533 din 21 aprilie 2017, precum și actele juridice care au fundamentat și au creat condițiile specifice propice ale acestui demers de înființare a unei echipe de fotbal.
Revenim cu aspecte desprinse din hotărârea motivată”, se arată în motivarea instanţei şi care a fost publicată pe reţelele de socializare de cei de la „Asociaţia Salvaţi Steaua„.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
9:13 Mihai Pintilii așteaptă verdictul lui Gigi Becali în cazul lui Billel Omrani. Antrenorul cere excluderea din lot a francezului pentru derby-ul CFR – FCSB 8:51 Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, doar sperieturi. Anunțul făcut de antrenorul lui PSG, după 3-1 cu Montpellier 8:31 Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor. Patronul lui FCSB şi-a făcut planul: „Eu nu mă hazardez!” 8:20 Anghel Iordănescu, intervenție dură în scandalul licențelor din Liga 1. ”Dacă mă iau după Burchel, nici Lucescu nu e antrenor și nici eu nu sunt antrenor” 1
feb.
23:50
PSG şi Bayern, victorii fără emoţii! Barcelona, succes la limită cu Betis! Ionuţ Radu, titular în înfrângerea lui Auxerre cu Monaco! Rezultatele zilei, AICI
1
feb.
23:44
Mihai Stoica a dat din casă: „Ei doi se ceartă încontinuu!”. Ce se întâmplă în vestiarul FCSB-ului
1
feb.
23:39
Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj: „Noi am fost de acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut?”
1
feb.
23:32
Ce a declarat Mirel Rădoi, după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă de la Universitatea Craiova: „Nu se termină aşa uşor!”
1
feb.
23:03
Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe! Starul lui PSG a ratat două penalty-uri și a ieșit accidentat după 21 de minute
1
feb.
23:01
Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Eduard Novak: „Să ne lase în pace! N-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure!”
Pe același subiect
Florin Gardoș, în timpul unui interviu
Liga 1 • 10:37
„Acum totul e pe faţă!”. Motivul pentru care Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB în lupta pentru titlu
Gigi Becali, alături de familie
Extra • 9:38
FOTO
Gigi Becali se teme de „falimentul familiei”. Ce nu vrea să le lase moştenire fetelor sale
Liga 1 • 9:13
Mihai Pintilii așteaptă verdictul lui Gigi Becali în cazul lui Billel Omrani. Antrenorul cere excluderea din lot a francezului pentru derby-ul CFR – FCSB
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea