Închide meniul

Mircea Rednic s-a autopropus antrenor la Dinamo: „N-au avut nevoie de mine. De asta nu înțeleg. Nu plătește nimeni că s-a ajuns în Liga 2?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 14:37

Mircea Rednic s-a autopropus antrenor la Dinamo: „N-au avut nevoie de mine. De asta nu înțeleg. Nu plătește nimeni că s-a ajuns în Liga 2?

Mircea Rednic, nimicitor la adresa dinamoviştilor

Mircea Rednic, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Rednic s-a autopropus antrenor la Dinamo, dar nu a fost contactat de nimeni de la clubul din Ştefan cel Mare. „Puriul” îi trage la răspundere pe cei care au dus clubul în Liga 2 şi speră ca lucrurile să se rezolve la echipa sa de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puteam să fiu în Liga 1, dar încă nu, mai stau. Mă recuperez. Nu mai vreau să iau echipe așa, vreau să iau de la început. Abia aștept! M-am oferit și antrenor și nu m-au sunat.

Mircea Rednic s-a autopropus antrenor la Dinamo

Investitor de ce? Au venit ei. Au venit alți investitori. Pentru moment, nu sunt investitori. Sunt acționari. Nu vreau să comentez, haideți să fim pozitivi, s-a vrut ca să scăpăm de Șerdean, am scăpat.

M-am oferit, n-au avut nevoie de mine. De asta nu înțeleg. Nu plătește nimeni că s-a ajuns în Liga 2? Nimeni nu e tras la răspundere? Cei care au greșit sunt încă acolo, mai vin și la conferința de presă și zâmbesc.

Normal că vor să fie insolvența asta și să dureze până în 2030. Salariul le merge, totul e OK, suporterii adună bani”, a spus Rednic, după meciul României cu Belarus.

Reclamă

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca „suporter”

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca „suporter”. Acesta a dezvăluit faptul că, în trecut, s-a aflat în probe la marea rivală a „câinilor”, Steaua București.

Andrei Nicolescu susține că nu este suporterul niciunei echipe, însă recunoaște faptul că, în trecut, a fost în probe la Steaua, însă a evoluat și pentru echipa a doua a lui Dinamo, club la care, în prezent, este acționar.

„(n.r. Sunteți rapidist sau dinamovist?) Niciuna, nici alta. Și am mai spus asta. N-am avut o perioadă în care să țin cu o echipă, pentru că, și datorită traseului meu de când eram copil, mi-am schimbat mult locația și nu am avut o preferată, dar am fost tot timpul pasionat de fotbal și de fenomen.

Reclamă 4 / 0/3

De la radio, cea mai în vogă echipă părea, atunci, Universitatea Craiova. După care am venit în Ploiești și, automat, Petrolul era cea mai în vogă echipă. După care am venit în București, am fost la niște probe, la Steaua, prin 89′. Am avut tangențe cu toate echipele. Vreo săptămână sau o lună am fost la Dinamo 2”, a declarat Andrei Nicolescu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și