Închide meniul

Mohammad Murad nu a renunțat la Dinamo. Anunțul lui Vlad Iacob le dă speranțe ”câinilor”: ”Își dorește în continuare să vină”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2022, 9:47

Mohammad Murad nu a renunțat la Dinamo. Anunțul lui Vlad Iacob le dă speranțe ”câinilor”: ”Își dorește în continuare să vină”

Vlad Iacob a făcut anunțul în privința venirii lui Mohammad Murad la Dinamo

Fanii lui Dinamo, pe Arena Naţională / Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Mohammad Murad nu a renunțat la varianta preluării lui Dinamo, după cum anunță Vlad Iacob, administratorul special al clubului. Acesta susține că omul de afaceri ar accepta cumpărarea echipei, doar dacă va mai avea alături alți investitori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează un moment dificil, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. ”Câinii” se află pe locul 15 în clasamentul ligii secunde, iar salvarea ar putea veni în cazul în care echipa ar fi preluată de un investitor care să achite datoriile clubului.

Mohammad Murad nu a renunțat la Dinamo, după cum anunță Vlad Iacob

Vlad Iacob a dezvăluit faptul că Mohammad Murad este în continuare interesat să o preia pe Dinamo. Chiar dacă este capabil să conducă un club de unul singur, având în vedere averea impresionantă, omul de afaceri libian își mai dorește investitori alături de el, iar acest pas este o piedică în a-i prelua pe ”câini”.

Totodată, s-a zvonit că Murad ar fi încercat să cumpere un alt club de tradiție din România, și anume Petrolul, care de asemenea se confruntă cu probleme de tip financiar.

Din ce știu eu, la Petrolul, domnul Murad nici nu a discutat direct cu ei. Domnul Murad își dorește în continuare să vină, însă doar cu un grup de investitori. Ne-a solicitat să identificăm alți investitori care să vină alături de el. Nu că nu ar fi în stare să țină Dinamo singur, nu își dorește. Am făcut și facem eforturi în acest sens.

Reclamă

Domnul Murad a declarat că nu își dorește să fie acționar majoritar. Este dispus să plătească jumătate din banii necesari pentru Dinamo. Domnul Badea a fost printre primii oameni cu care am discutat, însă mi-a spus la momentul respectiv că nu își mai dorește să bage bani la Dinamo, probabil a fost și dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în trecut”, a declarat Vlad Iacob, conform prosport.ro.

După șase etape scurse din sezonul de Liga a 2-a, Dinamo a obținut doar două victorii, fiind pe locul 15. Pentru trupa lui Ovidiu Burcă urmează partida cu Buzău, ce se va disputa duminică, de la ora 11:00, în format live score, pe as.ro.

Măsuri drastice luate de FRF, după incidentele din derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Comisia de Disciplină a FRF a adoptat măsuri drastice, după incidentele din derby-ul încins dintre Dinamo şi CSA Steaua. Ambele echipe au fost sancţionate, şi nu vor mai putea organiza o serie de meciuri pe terenurile proprii.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua va trebui să îşi caute alt stadion, după ce a primit vestea că nu va mai putea evolua în Ghencea pentru următoarele patru runde, considerate pe teren prorpiu. „Militarii” vor avea de plătit şi o amendă, în valoare de peste 83.000 de lei, ca urmare a haosului creat de fani în tribunele Arenei Naţionale.

În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 4 (patru) jocuri și penalitatea sportivă de 83.750 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Totodată, şi Dinamo a fost sancţionată de către Comisia de Disciplină a FRF. „Câinii”, ca echipă organizatoare a derby-ului cu CSA Steaua, au primit o amendă de 15.000 de lei, şi totodată, nu vor mai putea organiza partide pe teren propriu în următoarele două runde.

În privinţa stadionului, sancţiunea primită din partea FRF nu va afecta prea mult trupa lui Ovidiu Burcă, deoarece administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a declarat că echipa nu va mai evolua la Clinceni.

„În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, clubul Dinamo 1948 SA va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 2 (două) jocuri și penalitatea sportivă de 15.000 lei”, a fost mesajul transmis de Comisia de Disciplină a FRF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și