Închide meniul

Motivul pentru care Daniel Opriţa evită să facă noi transferuri la CSA Steaua. Avertisment pentru jucători: „Nu jucăm în Champions league, ca să te menajezi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2022, 15:25

Motivul pentru care Daniel Opriţa evită să facă noi transferuri la CSA Steaua. Avertisment pentru jucători: „Nu jucăm în Champions league, ca să te menajezi!

Daniel Opriţa, anunţ categoric despre CSA Steaua

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Opriţa evită să facă noi transferuri la CSA Steaua. Pe primul loc în Liga 2, „militarii” aşteaptă cu emoţii să afle dacă vor primi drept de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul roş-albaştrilor este încă dezamăgit de eşecul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, când jucătorii săi au condus cu 2-0, dar au cedat cu 3-4.

Motivul pentru care Daniel Opriţa evită să facă noi transferuri la CSA Steaua

Da, e mai greu de digerat și decât cel cu Csikzereda (n.r. – 0-4, în startul sezonului), pentru că atunci a fost 0-4, nu a fost ca acum, să conducem noi cu 2-0. Practic, nu anunța nimic ce s-a întâmplat, că nu ne-au pus nicio problemă. Până la urmă, poate ne-am văzut învingători dinainte.

Se putea și mai bine. Mi-aș fi dorit să fi pierdut maximum 3 puncte. Poate să fi pierdut 3 puncte cu Csikszerda, pentru că acolo am luat goluri la aproape fiecare fază pe care au avut-o. Chiar dacă și noi am avut ocazii în acel meci, dar am primit goluri la fel, pe niște greșeli personale.

Nu, deocamdată nu (n.r. dacă a primit veşti noi despre dreptul de promovare al lui CSA Steaua). Dar nu vreau să vorbesc eu de lucrul acesta, noi trebuie doar să jucăm, pentru că avem toate condițiile și nu văd motivele pentru care nu am da totul la fiecare meci. Și dacă aveam 15 puncte avans, tot nu trebuie să cedezi și să te relaxezi. Trebuie să-ți faci meseria. Nu jucăm în Champions League, nu jucăm în cupele europene, să zici că te menajezi pentru ceva. Avem un meci la o săptămână, pentru el te antrenezi!„, a declarat Daniel Opriţa pentru gsp.ro.

Reclamă

Până nu va primi un răspuns final în privinţa dreptului de promovare, antrenorul „militarilor” evită să aducă noi jucători.

Nu m-am gândit la nicio strategie, pentru că atâta timp cât obiectivul nu e clar și suntem pe primul loc, nu cred că sunt motive să ne gândim. Vom face o analiză, mai sunt patru meciuri, vedem ce se mai întâmplă. Dar deocamdată nu m-am gândit la transferuri. Până la urmă, avem ce ne trebuie. Suntem pe primul loc, nu s-a întâmplat nimic grav, până la urmă, doar o înfrângere care nu trebuia să vină„, a precizat Opriţa.

Gigi Becali îi cântă prohodul lui CSA Steaua

Gigi Becali îi cântă prohodul lui CSA Steaua după ce a primit asigură de la Marcel Colacu că FCSB va fi primită în Ghencea. Patronul vicecampioanei României aşteaptă să vadă cine va fi numit Ministrul Apărării.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera este convins că, dacă FCSB va primi dreptul de a juca meciurile de „acasă” pe Stadionul Steaua, toţi fanii din Peluza Sud îi vor fi din nou alături.

Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit şi care este principalul motiv pentru care s-a răzgândit şi îşi doreşte să se „mute” pe arena care a costat 100 de milioane de euro şi care are o capacitate de 31.254 de locuri.

Am vorbit și eu cu el (n.r. Marcel Ciolacu) și mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduiește ușor, ușor. Dacă o să vină și un Ministru al Apărării care să respecte dreptatea, ca Tudose (n.r. Mihai Tudose), atunci e foarte posibil.

Știu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă. De ce? Pentru că cei rămași acolo la CSA se vor îndrepta și ei din nou spre noi. Nu vreau să comentez mai mult, să fie toată lumea sănătoasă”, a reacţionat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Daniel Opriţa, avertisment pentru jucători
  • CSA Steaua e pe primul loc în Liga 2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și