Închide meniul

Nicolae Dică a fost prezentat oficial de FC Argeș! Anunțul conducerii: „Bine ai revenit acasă!”

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 20:28

Reclamă
Nicolae Dică a fost prezentat oficial de FC Argeș! Anunțul conducerii: „Bine ai revenit acasă!

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Argeş

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Argeş/ Facebook FC Argeş

Nicolae Dică a fost prezentat oficial de FC Argeș! Antrenorul a preluat echipa din Liga a 2-a și va lupta pentru promovare în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii formației din Pitești au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Nicolae Dică a fost prezentat oficial de FC Argeș!

„Bine ai revenit acasă, Nicolae Dică!

Piteșteanul nostru se întoarce de astăzi pe banca clubului unde a făcut primii pași în fotbal. În cariera de jucător a îmbrăcat tricoul alb-violet de 88 ori, reușind să marcheze 34 de goluri. Ca antrenor, de numele său se leagă revenirea clubului nostru în fotbalul mare, obținând promovarea în liga secundă, în 2017. A contribuit și la promovarea în Liga 1 din 2020, fiind la cârma echipei în prima parte a acelui sezon de ligă secundă.

Staff-ul lui Nicolae Dică va fi compus din George Cotigă, Viorel Tănase, Ionuț Boșneag și Carmel “Bebe” Bărbulescu.

Reclamă
Reclamă 4

Mult succes, Nick! Hai, FC Argeș!”, a fost mesajul transmis de oficialii lui FC Argeș.

Nicolae Dică nu a mai avut niciun angajament din luna martie, atunci când s-a despărțit de FC Voluntari, după doar 7 meciuri. Tot în actuala stagiune, „Nick” a mai pregătit-o pe FCU Craiova, în perioada iulie – august 2023, timp de 5 meciuri.

Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! Clubul de tradiţie pe care îl va conduce

Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! După mai multe tatonări, Dani Coman, care era fără contract după despărţirea de Hermannstadt, a preluat oficial conducerea unui club de tradiţie.

Reclamă

Dani Coman se întoarce la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, în calitate de preşedinte.

„În ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a ratificat demisia depusă de Mihai Foamete din funcția de reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în cadrul clubului FC Argeș. Totodată, a fost aprobată propunerea făcută de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, referitoare la cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director al clubului și ocuparea de către acesta a poziției ce a fost lăsată liberă de demisia lui Mihai Foamete”, a transmis FC Argeş pe contul de Facebook.

Anterior, clubul argeşean anunţa, tot pe contul de Facebook, că Mihai Foamete, precedentul preşedinte al lui FC Argeş, şi-a prezentat demisia. Se preciza că a fost înaintată propunerea ca Dani Coman să preia funcţia vacantă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și