Închide meniul

OFICIAL | Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! Clubul de tradiţie pe care îl va conduce

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 17:31

Reclamă
OFICIAL | Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! Clubul de tradiţie pe care îl va conduce

OFICIAL | Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte!

Dani Coman, în timpul unui meci / Hepta

Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! După mai multe tatonări, Dani Coman, care era fără contract după despărţirea de Hermannstadt, a preluat oficial conducerea unui club de tradiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman se întoarce la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, în calitate de preşedinte.

OFICIAL | Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! Clubul de tradiţie pe care îl va conduce

În ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a ratificat demisia depusă de Mihai Foamete din funcția de reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în cadrul clubului FC Argeș. Totodată, a fost aprobată propunerea făcută de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, referitoare la cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director al clubului și ocuparea de către acesta a poziției ce a fost lăsată liberă de demisia lui Mihai Foamete”, a transmis FC Argeş pe contul de Facebook.

Anterior, clubul argeşean anunţa, tot pe contul de Facebook, că Mihai Foamete, precedentul preşedinte al lui FC Argeş, şi-a prezentat demisia. Se preciza că a fost înaintată propunerea ca Dani Coman să preia funcţia vacantă.

Domnul Mihai Foamete, președintele Consiliului Director al clubului FC Argeș, și-a prezentat demisia din această funcție, a anunțat astăzi într-o conferință de presă primarul municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea.

Reclamă
Reclamă 4

Luând act de această decizie, edilul a propus modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești, respectiv cooptarea domnului Dănuț Dumitru Coman în Consiliul Director al clubului ca reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în asocierea echipei de fotbal fanion a județului Argeș.

Ședința consiliului local va avea loc în această după amiază, de la ora 15:00. Vom reveni cu alte detalii în funcție de evoluția situației. Vă mulțumim!”, informa anterior FC Argeş.

Numele lui Dani Coman a fost vehiculat şi la formaţiile Rapid şi CFR Cluj!

Înainte ca numirea lui Dani Coman la FC Argeş să fie oficială, s-au vehiculat mai multe nume de formaţii pe care acesta ar fi putut să le conducă. S-a discutat despre posibila venire a lui la Rapid sau CFR Cluj.

Reclamă

„Nu am avut nicio discuție cu nimeni de la Rapid. Eu aș începe altfel. Aș începe prin faptul că discutăm de un om (n.r. Daniel Niculae) care a făcut extrem de multe lucruri bune pentru Rapid.

Discutăm despre un băiat care a venit cu bani de acasă la începutul acestui proiect pentru a ajuta clubul. Nu mai vorbim despre rapidism. Eu știu de când eram colegi cât de rapidist e.

E un băiat capabil. Este la început de drum, un băiat inteligent care poate progresa extrrem de mult. Nu cred că îi convine situația în care este. Greșelile pe care le-a făcut, poate le-a făcut din dragostea pe care o are pentru clubul Rapid.

Dani Coman trăiește foarte bine așa cum este. Nu are nevoie să fie sunat. Îmi trăiesc viața așa cum cred eu. Nu aștept niciun telefon. Toată lumea mă sună și mă întreabă dacă m-a sunat domnul Șucu.

Fac toate lucrurile care mă fac fericit. Nu e nimic rău. Toate întrebările sunt de așa natură. Nu m-a sunat nimeni de la Rapid. Nu vânez niciun post.

Dacă mâine mi s-ar spune că ‘vino tu la Rapid pentru 50.000 de euro pe lună și îl dăm afară pe Daniel Niculae’, aș zice nu. Suntem prieteni foarte buni, chiar dacă nu am mai fost așa apropiați în ultimul timp”, a spus Dani Coman, la digisport.ro.

 

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și