Închide meniul

Nicolae Dică e OUT de la FC Argeș! „Nick” a ajuns la a 3-a despărțire de piteșteni

Alex Ioniță Publicat: 21 septembrie 2024, 17:05

Reclamă
Nicolae Dică e OUT de la FC Argeș! Nick” a ajuns la a 3-a despărțire de piteșteni

Nicolae Dică e OUT de la FC Argeș!

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică e OUT de la FC Argeș! Oficialii clubului din Liga a 2-a au anunțat despărțirea, după un nou rezultat slab, în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci al lui „Nick”, din al 3-lea mandat pe banca lui FC Argeș, a fost cel cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Nicolae Dică e OUT de la FC Argeș!

La puțin timp de la finalul partidei cu rivala locală, oficialii lui FC Argeș au anunțat despărșirea de Nicolae Dică, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Mulțumim, Nicolae Dică!

Clubul nostru și Nicolae Dică au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.
Îi dorim mult succes în carieră!”, a fost anunțul făcut de piteșteni.

Reclamă
Reclamă

Nicolae Dică o lasă pe FC Argeș pe locul al 13-lea în Liga a 2-a, cu doar 9 puncte obținute după 7 etape disputate, în noul sezon din eșalonul secund.

„Nick” și-a încheiat al 3-lea mandat pe banca echipei din Pitești. FC Argeș a mai fost antrenată de Dică în perioadele: 2016-2017 și iunie 2019 – octombrie 2019. În cariera sa le-a mai pregătit, din postura de antrenor principal, pe: FCSB, CS Mioveni, FCU Craiova și FC Voluntari.

Rezultatele înregistrate în meciurile de Liga a 2-a

Metaloglobus Bucureşti şi Corvinul Hunedoara au reuşit victorii la scor în meciurile pe care-au disputat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii a II-a de fotbal, notează agerpres.ro.

Reclamă

Metaloglobus a învins-o pe ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 7-0, iar Corvinul s-a impus cu 3-0 în faţa lui AFC Câmpulung Muscel 2022.

Tot sâmbătă, FCU 1948 Craiova a fost ţinută în şah în deplasare de CSM Focşani, scor 1-1, după ce oaspeţii au condus din minutul 11 până în minutul 86.

Pe primul loc este FK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu 18 puncte după 6 jocuri, urmată de Metaloglobus, 15 puncte (7 jocuri), şi Steaua, 15 puncte (7 jocuri). FCU 1948 Craiova se află pe locul 6, cu 12 puncte după 7 jocuri.

Corvinul se află pe locul 9, cu 10 puncte, însă are doar cinci jocuri disputate.

În această etapă, luni va avea loc meciul CSM Slatina – ACSM Reşiţa. Ultimul meci al rundei este programat marţi, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CSC Dumbrăviţa.

Rezultate:

joi

vineri

sâmbătă

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și