Închide meniul

Oţelul – Dinamo 0-2. „Câinii” au stricat petrecerea de promovare a gălăţenilor. Lupta pentru al doilea loc promovabil direct continuă. Cum arată clasamentul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 22:00 / Actualizat: 18 mai 2023, 20:15

Oţelul – Dinamo 0-2. „Câinii au stricat petrecerea de promovare a gălăţenilor. Lupta pentru al doilea loc promovabil direct continuă. Cum arată clasamentul

Oţelul - Dinamo, ora 20.30, LIVE SCORE

Oţelul şi Dinamo, duelându-se într-un meci din Liga a 2-a / Hepta

Oţelul – Dinamo 0-2. Echipa lui Ovidiu Burcă a dat lovitura la Galaţi, într-un meci în care gălăţenii puteau promova direct. Golurile victoriei au fost marcate de Larrucea şi de Bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 2 etape înainte de final, Oţelul ocupă al doilea loc promovabil direct în Liga 1, cu 46 de puncte. Dinamo a ajuns la 43 de puncte şi speră în continuare la promovarea directă.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Gorka Larrucea (5) şi Ahmed Bani (27) şi speră în continuare la obţinerea promovării directe. Cătălin Ţîră (Dinamo), aflat la încălzire, a primit cartonaşul roşu în min. 83.

Până la finalul play-off-ului, Dinamo va mai juca acasă cu CSA Steaua (15 mai) şi în deplasare cu Poli Iaşi (21 mai). Oţelul mai are de jucat cu Gloria Buzău (16 mai) în deplasare şi cu Unirea Dej (21 mai) acasă.

Reclamă

Oţelul – Dinamo 0-2

Min. 90+3: Dinamo a dat lovitura la Galaţi şi a câştigat cu 2-0.

Min. 27: GOOOL Dinamo! Bani a marcat cu un şut pe jos, din interiorul careului.

Min. 5: GOOOL Dinamo! Larrucea a marcat cu un şut plasat de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida!

INFO: Scandal la Galaţi! Fanii s-au bătut pe străzi şi mai mulţi suporteri au fost reţinuţi.

Oţelul – Dinamo 0-2 – echipele de start

Oțelul Galați: Pop – Rus, Yabre, Ghiocel, Panait – Cisotti, Neagu, Jardan – Scocîlcă, Fatai, Ursu

Rezerve: Dur-Bozoancă, Nedelea, Gorovei, Zivulic, Sîrghi, Nica, Maxim, Cîrjan, Farcaș

Antrenor: Dorinel Munteanu

Dinamo: Dujmovic – De Moura, Giafer, Patriche, Amzar – Iglesias, Larrucea, Roșu – Bordușan, Ghezali, Bani

Rezerve: Oncescu, Bena, I. Roșu, Țîră, Irimia, Borcea, Șerban, Pop, Florescu

Reclamă

Antrenor: Ovidiu Burcă

Oţelul – Dinamo, ora 20.30, LIVE SCORE

Antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, nu se va afla pe banca echipei sale în această seară.

Dorinel Munteanu este suspendat, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Antrenorul gălăţenilor ar putea fi însă prezent la stadion, pentru a se bucura alături de elevii săi în cazul în care aceştia obţin promovarea.

De ce să nu ne bucurăm și noi de revenirea în elită, la noi acasă? Și Iașiul a făcut-o acum două etape, acum e rândul nostru”, au transmis oficialii Oțelului, citaţi de gsp.ro.

Nu mai comentez ce spune antrenorul lui Dinamo… Noi avem joc un meci greu împotriva lor și vrem să câștigăm, pentru a merge direct în SuperLigă. Presiunea a fost de când am preluat această echipă, ne-am schimbat obiectivele pe parcurs”, a declarat Dorinel Munteanu.

Oţelul – Dinamo Echipele probabile

Iată care ar putea fi cele două echipe:

Oțelul: Pop – Rus, Yabre, Ghiocel, Panait – Cisotti, Zivulic, Gorovei – Scocîlcă, Fatai, Ursu
Antrenor: Dorinel Munteanu (nu va fi pe bancă)

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Borcea, Larrucea, N. Roșu, Bordușanu – Bani, Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: Oțelul (Galați)
Arbitru: Iulian Dima // Asistenți: Florin Pucheanu, Claudiu Șchiopeț

Ce spunea Ovidiu Burcă înainte de CSA Steaua – Oţelul 1-1

Ovidiu Burcă îi răspunsese lui Dorinel Munteanu înainte de meciul Oţelului cu CSA Steaua din deplasare.

Noi nu am discutat niciodată despre nimeni, am văzut că a zis Dorinel Munteanu că va avea grijă cum o să joace Poli Iaşi, păi aşa avem şi noi grijă cum o să joace cu CSA Steaua mâine. Să vedem ce se întâmplă în Ghencea poate vedem iar ce-am văzut la Galaţi, când CSA a pierdut. Poate există relaţii de prietenie, de rudenie. Nu pot să ţin cu Steaua, dar mi-ar plăcea un rezultat care să ne ţină în cursă”, a continuat antrenorul dinamovist.

În cele din urmă CSA Steaua – Oţelul s-a încheiat 1-1.

Ieri CSA Steaua a fost umilită de Poli Iaşi, liderul din Liga a 2-a. Poli Iaşi, care era deja promovată în Liga 1, a învins CSA Steaua cu 5-1.

Daniel Opriţa, devastat după Poli Iași – CSA Steaua 5-1: „O rușine, o umilință, s-a umplut paharul!”

Daniel Opriţa e devastat după Poli Iaşi – CSA Steaua 5-1. Antrenorul lui CSA Steaua a spus că echipa lui e în degringoladă.

O rușine, o umilință. Se pare că nu mai pot să mai fac nimic. Suntem într-o situație, într-o degringoladă, aștept să mai trecem de cele două meciuri și să se vedem ce avem de făcut.

Am avut și accidentați, suspendați, dar de aia suntem atâția într-un lot. Dacă se va mai continua din vară, vedem ce există, ce proiect, ce se poate face…E clar că a fost un ciclu de patru ani.

Fac un apel la ei, vine meciul cu Dinamo, știu și ei ce înseamnă. Trebuie să le fie rușine pentru rezultatul de azi. Le-am spus că e important să terminăm în primele două.

Parcă nu am văzut un interes așa mare. Nu vreau să spun mai multe, încerc să trec de astea două meciuri. Nu știu ce au vorbit jucătorii cu cei din galerie. Ei se fac de râs că intră în teren. Pleacă la alte echipe, e important să o faci cu capul sus.

Nici nu intru să mai vorbesc cu ei, nu am ce să mai discut. Ce s-a întâmplat astăzi s-a umplut paharul. Sper ca la meciul cu Dinamo să dea totul și să încerce să ajute clubul pentru că de asta sunt plătiți”, a spus Daniel Oprița pentru digisport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și