Închide meniul

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Discuțiile s-au încheiat deja

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 13:08

Reclamă
Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Discuțiile s-au încheiat deja

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu!

Hepta

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Fostul antrenor de la Dinamo a vorbit despre posibilitatea de a prelua-o pe FCU Craiova, din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu și-a dorit să îl aducă pe Ovidiu Burcă pe banca echipei sale, care are ca obiectiv promovarea în Liga 1. Tehnicianul are deja o astfel de performanță în CV. Acesta a reușit, în trecut, să o readucă pe Dinamo în primul eșalon.

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu!

Ovidiu Burcă a dezvăluit însă că negocierile cu Adrian Mititelu au picat. Tehnicianul, în prezent liber de contract, a precizat faptul că nu a ajuns la un numitor comun cu patronul echipei din Bănie.

„Am avut niște discuții cu dânșii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulțumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înțeles. Nu știu dacă o să mai reluăm discuțiile, probabil mai negociază și cu alți antrenori”, a spus Ovidiu Burcă, citat de iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, FC Craiova se află pe locul 11 în Liga a 2-a, cu 14 puncte după 10 meciuri jucate. Oltenii lui Adrian Mititelu se află la 2 lungimi de ultimul loc care asigură caificarea în play-off-ul pentru promovare, care este ocupat, în prezent, de FC Voluntari.

Nicolo Napoli, reacţie vehementă atunci când a fost întrebat dacă devine a 11-a oară antrenorul lui FCU Craiova!

Nicolo Napoli a avut o reacţie vehementă atunci când a fost întrebat dacă devine a 11-a oară antrenorul lui FCU Craiova!

Napoli a fost de 10 ori pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu. Mititelu a decis să se despartă de Marius Croitoru. După 10 etape disputate în Liga a 2-a, FCU Craiova, care ţinteşte promovarea în Liga 1, se află doar pe locul 12.

Reclamă

„L-a dat afară pe Croitoru? E normal. Dă mereu afară tot! Dacă pierde echipa, dă afară antrenorul. Eu sunt în vacanță, nu am vorbit cu Mititelu. Domnul Mititelu are echipa lui și face ce vrea el. Stiu că FCU Craiova nu se află într-o situație bună. Campionatul, în Liga 2, e foarte greu. Asta e viața. Mititelu e patron și face ce vrea”, a declarat Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce a dus la plecarea lui Marius Croitoru de FCU Craiova. În cursul zilei de marţi, formaţia din liga secundă a anunţat că s-a despărţit de antrenorul de 43 de ani.

Marius Croitoru s-a aflat la a doua aventură pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și