Închide meniul

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby: „Noi suntem Dinamo, la ei e un proces”

Publicat: 15 aprilie 2023, 17:35

Reclamă
Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby: Noi suntem Dinamo, la ei e un proces”

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB - Manchester City

Ovidiu Burcă la un meci al lui Dinamo / Facebook

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby. Antrenorul lui Dinamo transformă începe, astfel, meciul cu CSA Steaua înainte de a se desfăşura partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Dinamo consideră că meciul aşteptat de toată lumea din Liga a 2-a e un derby.

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby

Înainte de CSA Steaua – Dinamo, Ovidiu Burcă a punctat că echupa pe care o antrenează este Dinamo.

„Noi suntem Dinamo, acolo e discuție, e un proces în justiție. Din perspectiva noastră, este un derby. Eu cred că ne va aștepta o atmosferă incendiară. Când am jucat în sezonul regulat, a fost o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena. Acum, cred că meciul capătă o dimensiune mai mare. Noi cred că ne-am redresat din toate punctele de vedere, iar apoi vine această veste care le dă și lor aripi”, a spus Ovidiu Burcă, citat de digisport.ro.

Adi Popa consideră că Dinamo e favorită

Antrenorul lui CSA Steaua, Adi Popa, consideră că Dinamo e favorită.

Reclamă

Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun de rezultate. Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare. E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a declarat Adi Popa pentru sursa citată.

Florin Talpan consideră că toţi jucătorii Stelei ar trebui să plece dacă pierd cu Dinamo

La meciul cu Dinamo trebuie să câştige clubul Steaua dacă este un club profesionist şi adevărat. Au toate condiţiile, banii plătiţi la zi, n-au niciun argument să piardă. Dacă pierd înseamnă că nu-şi merită locul în echipă şi trebuie să plece toţi”, declară Florin Talpan în exclusivitate pentru AS.ro.

Talpan consideră că CSA Steaua va primi drept de promovare încă de sezonul următor. El a mai susţinut că demersul de modificare a Legii Sportului îi aparţine.

Reclamă 4 / 0/3

Deci v-am zis, demersul ăsta l-am făcut încă de anul trecut. Faptul că s-a tras atâta de timp… oricum se poate, Legea Sportului nu ne interzice. Nu există niciun articol din Legea Sportului prin care ni se interzice să promovăm.

Lucrurile sunt foarte clare, nu ştiu de ce sunt atâtea întrebări. Bineînţeles că CSA Steaua poate să promoveze, vom termina pe locul întâi, vom avea multe argumente.

Federaţia nu poate să se opună. Oricum Federaţia este într-o mare culpă, ce au făcut cu noi nu e normal. Ei trebuia să elimine FCSB-ul încă din 2018, când şi-au schimbat denumirea în timpul campionatului.

Săptămâna viitoare fac o adresă către Federaţie să ne pună la dispoziţie data când s-a înregistrat această solicitare de schimbare a denumirii de către FCSB, în 2018. Dacă a depus-o în timpul campionatului este clar că trebuia retrogradată, iar la ora actuală evoluează în mod ilegal în Liga 1”, mai declara pentru AS.ro Florin Talpan.

CSA Steaua e în prezent pe locul 2 în Liga a 2-a, cu 44 de puncte. Dinamo e pe 4, cu 38 de puncte. Lider e CSMS Iaşi, cu 46 de puncte.

 

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și