Închide meniul

Ovidiu Burcă, dezvăluire incredibilă despre Dan Şucu: „A ajuns la Rapid, deşi e mare dinamovist!” Neluţ Roşu, anunţ dureros: „Dinamo nu are lot de promovare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2022, 17:42

Ovidiu Burcă, dezvăluire incredibilă despre Dan Şucu: „A ajuns la Rapid, deşi e mare dinamovist! Neluţ Roşu, anunţ dureros: „Dinamo nu are lot de promovare!

Dinamo, explicaţii halucinante după Dinamo - Viitorul Pandurii 2-0

Ovidiu Burcă/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă, dezvăluire incredibilă despre Dan Şucu. Antrenorul dinamoviştilor susţine că acţionarul celor de la Rapid este, de fapt, un „mare dinamovist”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă regretă faptul că Dan Şucu nu a investit la Dinamo, echipa sa de suflet.

Ovidiu Burcă, dezvăluire incredibilă despre Dan Şucu

Am avut câteva discuții, știu că există destul de mult interes pentru Dinamo, dar eu am vrut să stau departe de aceste discuții.

Sunt sigur că se va găsi cineva care să simtă oportunitatea de a investi la Dinamo. Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist”, a spus Ovidiu Burcă în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Oţelul Galaţi.

La rândul său, Neluţ Roşu aşteaptă un investitor şi a făcut un anunţ dureros pentru fanii dinamovişti.

Reclamă

Dinamo nu are lot de promovare. Trebuie să fim sinceri şi realişti. Ne batem, luptăm , o să vedem ce o să se întâmple. Nu ştiu de care echipa putem spune ca are lot de promovare„,  a spus Neluţ Roşu, care a fost completat imediat de Ovidiu Burcă.

Eu sunt convins ca în zilele care vor urma vor exista oameni dispuşi să vina alături de noi în proiectul Dinamo. Atâta timp cât există suporteri şi există pasiune pentru clubul ăsta, vom avea multe vieţi„, a mai spus şi Ovidiu Burcă.

Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo

Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo. Fostul finanțator al ”câinilor” este de părere că suporterii nu ar trebui să ia decizii la echipă. Cristi Borcea s-a retras în 2012 de la Dinamo, iar, la 10 de la acel moment, echipa a retrogradat pentru prima oară în Liga 2. Fostul patron este deranjat de dezastrul din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

„Cât a fost Negoiță a căutat oameni să vină lângă el, dar ce să facă mai mult de atât? Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul… E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum… Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar…

Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. Eu am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat. Nu va veni nimeni. Ei ar fi dispuși să renunțe și să facă orice pentru Dinamo, dar…”, a spus Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Mohammad Murad a lansat un ultimatum pentru șefii lui Dinamo, însă acesta nu a fost respectat. Milionarul a precizat că mai este dispus să aştepte până la finalul zilei de luni clarificarea situației.

Mohammad Murad are mai multe afaceri în domeniul hotelier şi în industria alimentară. Averea lui este estimată la 150 de milioane de euro.

„Nu, nu am primit cele solicitate de la reprezentanții lui Dinamo. Și, sincer, nu vreau să fac vâlvă vizavi de acest lucru. Nu am impus un termen limită de răspuns, încă aștept, dar nu știu de ce întârzie un răspuns, da sau nu! Nu am cerut nimic ieșit din comun, o chestie legată de datoriile clubului, să clarificăm anumite aspecte. 

Nu vreau nici să detaliez, fiindcă sunt discuțiile pe care le-am avut noi și nu e normal să le facem publice, mai ales că nu am intrat pe un drum clar. Vreau să știu exact anumite lucruri. Nu am pus condiții celor de la Dinamo, să mai vină unul sau mai mulți oameni de afaceri cu alte sume.

Sincer, nu am intrat în detalii, în chestii diversificate. Ei știu mai bine care e situația, eu acum aștept. Oferta mea este deschisă, corectă, pentru sport, atât pot să vă spun. Nu pentru procese! Nu mă bag în procese, eu vreau o afacere solidă, o chestie care să stea bine pe picioarele ei.

Reclamă

Nu vreau activități juridice, nu vreau tribunale! Vreau să aflu exact ce și cum vizavi de activitatea clubului Dinamo! Și pe ce drum am putea să o apucăm. Eu vreau să investesc la Dinamo, dar, mai întâi, trebuie să știu răspunsurile solicitate”, a declarat Mohammad Murad, potrivit gsp.ro.  

Recomandări
  • Ovidiu Burcă, dezvăluire incredibilă despre Dan Şucu
  • Anunţ despre viitorul celor de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și