Închide meniul

Ce a spus Vlad Iacob despre viitorul antrenor al lui Dinamo: „Se negociază în acest moment!”. Anunțul noului administrator special din „Ștefan cel Mare”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 iulie 2022, 22:00

Ce a spus Vlad Iacob despre viitorul antrenor al lui Dinamo: „Se negociază în acest moment!. Anunțul noului administrator special din „Ștefan cel Mare

Dinamo va juca în Liga 2

Fanii lui Dinamo, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Vlad Iacob a vorbit despre viitorul antrenor al lui Dinamo. Noul administrator special din „Ștefan cel Mare” este încrezător că va ajunge la un numitor comun cu Ovidiu Burcă, în cel mai scurt timp. Noul membru din conducerea „câinilor” a dezvăluit că se mai află în căutarea unui nou director sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iacob a fost instalat astăzi pe postul de administrator special al lui Dinamo și are planuri mari.

Ce a spus Vlad Iacob despre viitorul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă este principalul favorit să ajungă pe banca tehnică a formației din „Ștefan cel Mare”. Așa cum era de așteptat, Vlad Iacob a anunțat că obiectivul lui Dinamo pentru sezonul 2022/2023 va fi revenirea în Liga 1.

În plus, administratorul special al „câinilor” i-a asigurat pe fani că problemele cu banii se vor rezolva în următoarea perioadă, cu ajutorul parteneriatelor încheiate de club:

„Ovidiu Burcă poate fi o soluție, se negociază în acest moment, sunt șanse mari să se ajungă la un numitor comun.

Reclamă

Cât despre problemele cu banii, există surse pentru acești bani. Avem parteneriate comerciale, sponsori, dar și contribuția DDB va fi importantă pentru noi. Îi îndemn să-și achiziționeze abonamente, bilete și să fie alături de noi la meciuri. Banii vor fi în timp util, vă asigur de asta.

Nu este rolul meu de a intra în detalii de acest gen (n.r. – legate de transferuri). Veți vorbi cu noul antrenor, plus că vom vedea dacă va veni cineva și pe poziția de director sportiv. Avem deja și pentru asta un nume.

Obiectivul sportiv este lupta pentru promovarea în Liga 1. Da, sunt încrezător, este nevoie ca toți dinamoviștii să fie alături de echipă, de jucători, de staff. Ne dorim foarte mult să ajungem în play-off și mai apoi să promovăm. Obiectivul meu imediat este să asigur o stabilitate la club.”, a spus Vlad Iacob, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă va fi noul antrenor de la Dinamo

Conform Fanatik, Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu vor continua la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Singurul pas rămas pentru numirea lui Burcă la Dinamo era instalarea lui Vlad Iacob pe postul de administrator special, lucru care s-a întâmplat astăzi.

Potrivit playsport.ro, Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea.

Instalarea lui Ovidiu Burcă ar urma să fie anunțată oficial în următoarele zile. El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Cum arată pogramul noului sezon din Liga 2

S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2. În prima etapă, Dinamo va juca în deplasare cu Progresul Spartac, în timp ce Steaua o așteaptă pe teren propriu pe Metaloglobus. La tragerea la sorți a noului sezon, ”militarii” și ”câinii” nu au avut niciun reprezentant.

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo va avea loc pe terenul ”câinilor”, în etapa a șasea, programată la începutul lunii septembrie. Noul sezon din Liga 2 va începe în luna august.

Reclamă

Prima etapă din noul sezon a Ligii a 2-a:

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și