Închide meniul

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0. Umilinţă pentru „câinii” lui Ovidiu Burcă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 18:40 / Actualizat: 20 august 2022, 20:41

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0. Umilinţă pentru „câinii lui Ovidiu Burcă

Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Dinamo

Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Dinamo/ Captură Orange Sport

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo, partida din etapa a treia din Liga a 2-a, a fost în format live score, pe as.ro. „Câinii” au înregistrat o nouă umilinţă istorică în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a suferit a doua înfrângere consecutivă în debutul sezonului de Liga a 2-a. „Câinii” au fost învinşi de Viitorul Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 0-2.

LIVE SCORE Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0

Dinamo a început mai bine partida de la Tg. Jiu. Trupa lui Ovidiu Burcă a avut o ocazie importantă prin Vasile Buhăescu, care a încercat o finalizare spectaculoasă, cu călcâiul, în minutul 31. În repriza secundă, Viitorul Pandurii a înscris de două ori, prin Claudiu Dragu, în minutul 56, şi ulterior prin Alex Micle, în minutul 86.

Viitorul Pandurii a obţinut prima victorie din noul sezon de Liga a 2-a. Dinamo rămâne cu o singură victorie, cea obţinută în prima etapă, contra celor de la Progresul Spartac. În următoarea etapă, „Câinii” vor da piept cu cei de la Unirea Dej, pe teren propriu, în timp ce Viitorul Pandurii vor întâlni Unirea Constanţa.

Final: Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0. Trupa lui Ovidiu Burcă a suferit a doua înfrângere consecutivă.

Reclamă

Min. 86: Viitorul Pandurii Tg Jiu – Dinamo 2-0. Alex Micle a mărit proporţiile scorului. Apărarea lui Dinamo a fost ridiculizată de fotbaliştii gazdelor!

Min. 56: Viitorul Pandurii Tg Jiu – Dinamo 1-0. Claudiu Dragu a marcat după o fază spectaculoasă.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start: 

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Opric – Dănescu, Stoian, Rogac, Godja – Țegle, Banu – Mitrică, Toma – Răsdan – Dragu
Antrenor: Florin Stîngă

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Bena, Amzăr – D. Iglesias, N. Roșu, Bordușanu – Ghezali, Buhăescu, Lazăr
Rezerve: Fara, Țone, I. Roșu, Țîră, Cr. Ionescu, Bani, Patriche, Buleică, Pop
Antrenor: Ovidiu Burcă

Dinamo are trei puncte, onţinute după victoria din prima etapă. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a impus atunci în faţa celor de la Progresul Spartac, cu scorul de 1-0. Ulterior, au pierdut în faţa celor de la Oţelul, echipă pregătită de Dorinel Munteanu.

De cealaltă parte, Viitorul Pandurii Tg. Jiu este fără punct în noul sezon de Liga a 2-a, spre deosebire de Dinamo. Trupa lui Florin Stîngă a pierdut în primele două runde în faţa celor de la Dumbrăviţa şi Poli Iaşi.

Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit până în prezent, însă Dinamo este favorită pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Anunțul momentului la Dinamo! Când va începe demolarea stadionului din „Ștefan cel Mare”

Anunțul momentului la Dinamo a fost făcut de Ionuț Popa. Președintele lui CS Dinamo a dezvăluit că demolarea stadionului din „Ștefan cel Mare” va începe în luna octombrie a acestui an.

Reclamă

Președintele lui CS Dinamo a anunțat că proiectul de modernizare a stadionului a fost predat companiei de construcții, iar în acest moment „se lucrează la studiile de fezabilitate”.

Popa a explicat că etapa actuală a proiectului se va încheia în septembrie, urmând ca în octombrie compania contractată să demareze procesul de demolare a arenei inaugurate în 1952.

„Suntem în linie dreaptă cu proiectul. S-a încheiat perioada de ofertare, acum se lucrează la studiile de specialitate, fezabilitate. Din informațiile mele, se lucrează încă la partea tehnică a proiectului.

Cred că lucrurile vor merge mai rapid decât era preconizat, compania care se ocupă este obișnuită cu proiectele pentru stadioane, au deja planul bine făcut și se vor mișca repede.

Din acest moment, nu mai depinde de noi, de club, am predat toată documentația, CNI se ocupă. Sunt convins, nu 100%, ci 101%, că proiectul va merge conform planului, nu cum spun anumiți răutăcioși. Nu se mai poate întâmpla nimic din acest moment, în privința acestui proiect, va fi un stadion nou pentru Dinamo.

Cred că în luna septembrie se vor finaliza toate studiile de specialitate, iar în luna octombrie preconizez că va începe demolarea stadionului. Cu siguranță, stadionul vechi va fi demolat până la finalul acestui an”, a declarat Ionuț Popa, pentru digisport.ro.

Costul studiilor de fezabilitate este estimat la 204.000 de euro, în timp ce costul total al proiectului de reconstrucție a stadionului se ridică la 90-100 milioane de euro. Potrivit CNI, proiectul din „Ștefan cel Mare” va dura între 18 și 24 de luni, urmând ca noul stadion să dispună de o capacitate de 25.000 de locuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și