Închide meniul

Ovidiu Burcă, înainte de derby-ul pentru play-off Dinamo – Poli Timișoara: „Suntem pregătiți! Ne-am dorit să ajungem aici!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2023, 16:33

Ovidiu Burcă, înainte de derby-ul pentru play-off Dinamo – Poli Timișoara: „Suntem pregătiți! Ne-am dorit să ajungem aici!

Ovidiu Burcă este antrenorul lui Dinamo din vara lui 2022

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pentru Dinamo / Hepta

  • Dinamo poate obține matematic calificarea în play-off
  • Ce a declarat Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – Poli Timișoara

Ovidiu Burcă a vorbit la conferința de presă dinainte de Dinamo – Poli Timișoara despre miza partidei, la capătul căreia alb-roșiii pot obține calificarea în play-off. Antrenorul „câinilor” a anunțat că partida reprezintă un moment special pentru viitorul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă a precizat că așteaptă sprijinul fanilor dinamoviști și e optimist că echipa sa poate să-și îndeplinească obiectivul.

Ovidiu Burcă, înainte de derby-ul pentru play-off, Dinamo – Poli Timișoara

„Ne aşteaptă ultima finală din această parte de campionat. Noi ne-am dorit foarte mult să ajungem la momentul ăsta. Puţini au crezut că putem realiza lucrul ăsta, acum suntem în faţa unui meci de accedere în play-off şi asta ar fi cumva pentru noi un obiectiv intermediar pe care ar trebui să-l bifăm.

Reclamă

Jucăm cu un rival clasic, de aceea va avea o altă încărcătură meciul, e o rivalitate cunoscută în fotbalul românesc. Cred că suntem pregătiţi. Nu aş vrea să vorbesc despre meciul ăsta ca şi cum ar fi meciul meciurilor, este un moment important al clubului, ne-am dorit să ajungem la momentul ăsta şi ar fi extraordinar să bifăm acest moment.

Ne dorim să ne reconectăm cu fanii, să readucem la viaţă spiritul lui Dinamo. În mod natural, Arcul de Triumf a devenit un stadion sold-out. Şi de aici şi cererea de bilete pentru meciul acesta. Întotdeauna fanii sunt esenţiali, mai ales în meciurile de acasă, sper să fie un astfel de meci, să ne dea energie, să ne dea curaj. Cunosc suporterii de la Timişoara şi pe cei de la Rapid, dar şi pe ai noştri şi cred că va fi un spectacol frumos”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Ovidiu Burcă, despre noii investitori de la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo susține că venirea noilor investitori a ridicat moralul în cadrul clubului. Ovidiu Burcă a dezvăluit că jucătorii și-au primit deja un salariu restant.

„A fost o perioadă de incertitudine, dar noi am fost liniştiţi. Mă aşteptam să apară oameni interesaţi să investească la acest club. Cred că odată cu venirea noilor acţionari şi băieţii s-au mai liniştit, au ieşit din nebuloasa care învăluia clubul în ultimul timp. Avem garanţie că tot ceea ce înseamnă plăţi pentru obţinerea licenţei pentru anul viitor vor fi rezolvate.

În conturile tuturor săptămâna trecută a intrat un salariu restant. Probabil că o să avem şi o primă, aşa este când intri în play-off, când bifezi un obiectiv intermediar, performanţa vine la pachet cu recompensa financiară”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

Toate biletele la Dinamo – Poli Timişoara s-au vândut în doar 24 de ore

Va fi nebunie totală la Dinamo – Politehnica Timişoara, meci ce se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”, duminică, de la ora 13.00. Cu o victorie, Dinamo este calificată în playoff-ul pentru promovare.

Fanii au cumpărat toate biletele.

„SOLD-OUT. Meciul Dinamo București vs Politehnica Timișoara se va disputa cu „casa închisă”, toate biletele puse în vânzare, online la Tribuna VIP, Tribuna 1, Tribuna 2 și PCH fiind epuizate în 24 de ore. „Finala” pentru play-off se joacă duminică, de la ora 13:00, pe noul stadion „Arcul de Triumf”. AICI E DINAMO!”, au anunţat dinamoviştii pe reţelele de socializare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”