Închide meniul

Dinamo – Unirea Constanța 6-0. „Câinii” au făcut instrucție și au urcat pe loc de play-off! Meci perfect reușit de trupa lui Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 18:50

Dinamo – Unirea Constanța 6-0. Câinii” au făcut instrucție și au urcat pe loc de play-off! Meci perfect reușit de trupa lui Ovidiu Burcă

Dinamo - Unirea Constanța, LIVE SCORE, 17:00

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Facebook

  • Dinamo – Unirea Constanța 6-0
  • „Câinii” au urcat pe loc de play-off

Dinamo – Unirea Constanța 6-0, partida din etapa a 17-a din Liga a 2-a, a fost în format live score, pe AS.ro. „Câinii” au obținut o victorie categorică, și au urcat pe locul șase, peste cei de la Buzău! În următoarea rundă, trupa din Ștefan cel Mare se va duela cu Șelimbăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a profitat de celelalte rezultate înregistrate de echipele care se luptă pentru primele locuri din Liga a 2-a. Cu două etape rămase de disputat, trupa lui Ovidiu Burcă ia o opțiune serioasă pentru a se califica în play-off, după victoria categorică înregistrată cu Unirea Constanța.

Dinamo – Unirea Constanța 6-0

Final! Dinamo – Unirea Constanța 6-0! Trupa lui Ovidiu Burcă a reușit un meci perfect, și l-a câștigat cu scor de tenis! Grație succesului de pe teren propriu, „câinii” au urcat pe loc de play-off, cu două etape rămase de disputate din sezonul regular din Liga a 2-a!

Reclamă

Min. 88: Dinamo – Unirea Constanța 6-0! „Câinii” s-au dezlănțuit! Valentin Borcea a marcat pentru 6-0, printr-un șut bine plasat, de la marginea careului!

Min. 67: Dinamo – Unirea Constanța 5-0! Iulian Roșu a marcat al cincilea gol al partidei! Mijlocalul „câinilor” a înscris printr-un șut superb, la care portarul Moroz nu a avut nicio șansă!

Reclamă

Min. 44: Dinamo – Unirea Constanța 4-0! Ghezali își trece și el numele pe tabela de marcaj, după ce a marcat cu un șut din fața porții constănțenilor, din pasa lui Ahmed Bani!

Min. 39: Dinamo – Unirea Constanța 3-0! Ahmed Bani a înscris, după ce a repetat lovitura de la punctul cu var!

Min. 38: Bani a ratat un penalty însă arbitrul a decis repetarea loviturii de la punctul cu var!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Dinamo – Unirea Constanța 2-0! Dani Iglesias a marcat pentru 2-0, printr-o lovitură de cap din fața porții lui Moroz!

Min. 6: Dinamo – Unirea Constanța 1-0! Răzvan Patriche a deschis scorul printr-o lovitură de cap perfectă!

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – Iglesias, N. Roșu, I. Roșu – Borcea, Ghezali, Bani
Rezerve: Dujmovic, Demici, C. Țîră, D. Irimia, Cune, A. Irimia, G. Larrucea, Delciu, A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Constanța: Moroz – V. Tătar, L. Ciontea, M. Gîrcoveanu, C. Ivan, Bîrnaz – N. Passi, M. Potecea, V. Mitrea – R. Tudor, D. Massaro
Rezerve: D. Lupescu, D. Ciobanu, Ion Ronaldo Constantin, V. Călin, B. Arseniuc, A. Giulescu, G. Elisei, A. Crestează
Antrenor: Dacian Nastai

Dinamo stă la mâna ei pentru a juca în play-off-ul ligii secunde, la finalul sezonului regular. Trupa lui Ovidiu Burcă poate profita de pașii greșiți ai celorlalte echipe care se luptă pentru un loc în play-off.

Reclamă

Concret, Brașov, Csikszereda și Buzău au remizat în prima etapă din 2023, iar Dinamo, cu o victorie cu Unirea Constanța, poate ajunge pe loc de play-off.

Unirea Constanța a fost aproape de dezintegrare în această pauză competițională, iar „câinii” au fost aproape de a câștiga meciul la masa verde. Însă, oficialii trupei de la malul mării au depus eforturi ca meciul să se joace.

Dinamo a anunțat oficial vânzarea clubului: „Schimbare fundamentală!”

Dinamo a anunțat printr-un comunicat oficial vânzarea clubului către firma Red&White, care a preluat acțiunile deținute de Dorin Șerdean, dar și cele deținute de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”. Noii șefi din Ștefan cel Mare sunt Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. Aceștia au anunțat că pregătesc un plan de reorganizare.

Dorin Șerdean a vândut pachetul de 72,27% din acțiunile lui Dinamo, pe care îl deținea prin intermediul firmei Lotus. A bătut palma cu Red&White, care va plăti la schimb 500.000 de euro.

„Schimbare fundamentală la Dinamo! Dinamo 1948 S.A., prin Administratorul Special Vlad Iacob informează:

Red&White 2022 Management a devenit acționarul majoritar al Societății, deținând 80,7758% din actiuni începând de astăzi, 24 februarie 2023. Acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația “Peluza Catalin Hildan” (8%).

În urma acestor acorduri, încheiate astăzi, 24 februarie 2023, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale:
• elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;
• asigurarea condițiilor materiale și financiare necesare susținerii performantei sportive în vederea calificării în play-off;
• îndeplinirea procedurilor și condițiilor necesare obținerii licenței pentru sezonul următor.

În perioada imediat următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferință de presă pentru a prezenta viziunea și prioritățile noului acționariat”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”