Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj acid după Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Ei au intrat în play-off doar ca să ne încurce pe noi!”

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 23:23

Reclamă
Ovidiu Burcă, mesaj acid după Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Ei au intrat în play-off doar ca să ne încurce pe noi!

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon de Liga 1

Ovidiu Burcă, înaintea unui meci / Hepta

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj categoric, după ce Dinamo a învins-o fără drept de apel pe CSA Steaua, cu scorul de 3-0. Antrenorul „câinilor” a avut o replică acidă pentru rivalii roş-albaştrii, mărturisind că singurul lor scop în play-off a fost de a-i încurca pe alb-roşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo continuă să spere la promovarea directă, după ce a învins-o categoric pe CSA Steaua. „Câinii” au egalat-o pe Oţelul, însă trupa lui Dorinel Munteanu are un meci în minus.

Ovidiu Burcă, mesaj categoric după Dinamo – CSA Steaua 3-0

Ovidiu Burcă s-a arătat extrem de bucuros de victoria înregistrată de jucătorii săi, în faţa rivalilor. Antrenorul „câinilor” a transmis şi faptul că îşi doreşte să promoveze direct alături de trupa din Ştefan cel Mare, însă este conştient că acest fapt nu depinde doar de alb-roşii.

„O victorie importantă, le-o dedic suporterilor. Dinamo a renăscut datorită lor. Astăzi, la 75 de ani de la înfiinţarea clubului, le-am oferit acest cadou suporterilor. Am pierdut două meciuri jucând bine, cu CSA Steaua.

Din punctul nostru de vedere, nu cred că puteau să aibă mai multă energie decât noi. Ei au intrat în play-off doar ca să ne încurce pe noi. Noi luptăm pentru un obiectiv mare.

Reclamă

A fost o primă repriză în care ne-am creat situaţii clare de a marca. La 0-0 au avut şi ei ocazie importantă, Dujmovic ne-a adus multă stabilitate, e un portar valoros. A fost un meci foarte bun, îi felicit pe băieţi.

Deocamdată n-am obţinut absolut nimic, unele victorii sunt mai dulci decât altele. Toată atenţia este îndreptată către ultima etapă. Ne dorim să promovăm, dar nu depindem doar de noi.

Până în momentul acesta, toată lumea are şanse, trebuie să rămânem luczi, calmi, mai avem un meci. Iaşi e deja promovată, dar joacă în faţa propriilor suporteri, dar nu mai au nicio presiune. Leo Grozavu a spus că vrea să vadă şi alţi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dinamovişti la Iaşi, dar dincolo de simpatii, îşi doresc să câştige echipa lor. Nu cred că ne va face nimeni niciun cadou”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Ahmed Bani, reacţie furibundă după Dinamo – CSA Steaua 3-0

Ahmed Bani a avut o reacţie furibundă, după ce Dinamo a învins-o categoric pe CSA Steaua, scor 3-0. Mijlocaşul „câinilor” a răbufnit, şi a fost într-un dialog aprins cu Cristian Balgiu, atacantul rivalilor roş-albaştri.

La interviurile de după meci, Ahmed Bani s-a arătat extrem de fericit de victoria obţinută de echipa sa. În timpul declaraţiilor sale, pe lângă acesta a trecut Cristian Balgiu, iar mijlocaşul lui Ovidiu Burcă a avut o replică acidă pentru rivalul său: „CSA Steaua este o clonă! Doar în Liga a 2-a jucaţi!”, a răbufnit Bani.

Ulterior, acesta a vorbit şi despre şansele pe care Dinamo le are la promovare, înainte de ultimul meci, cu Poli Iaşi.

„Mister e alături de noi. Dinamo joacă un fotbal şampanie, ce pot să zic mai mult.

N-am ce să mai spun, Balgiule. CSA e o clonă! Rămâne toată viaţa în Liga a 2-a. E o clonă! Pentru mine este o clonă, nu e Steaua! Ei să-și vadă de ale lor, că nu au drept de promovare.(n.r. momentul în care a purtat un scurt dialog cu Balgiu).

Mă bucur că am marcat. La ce fotbal am prestat în prima repriză, eram sigur că vom marca. E o rivală, dar mai mică. Normal e să te bucuri după o victorie, nu facem nici nuntă, e doar o bucurie de moment, mâine o luăm de la capăt.

Reclamă

Vom juca şi meciul de la Iaşi şi sperăm ca şi Oţelul să facă meciuri mai puţin bune”, a declarat Ahmed Bani, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și