Închide meniul

Ovidiu Burcă, prima reacţie după CSA Steaua – Dinamo 2-0: „E un duş rece!” Mesaj tăios pentru „militari”: „Nu vor promova!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 22:01

Ovidiu Burcă, prima reacţie după CSA Steaua – Dinamo 2-0: „E un duş rece! Mesaj tăios pentru „militari: „Nu vor promova!

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo - Poli Iaşi

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe

Ovidiu Burcă a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a fost învinsă de CSA Steaua cu scorul de 2-0. Antrenorul „câinilor” susţine că eşecul din Ghencea este un „duş rece” pentru jucătorii săi, care acum trebuie să se refacă pentru duelul cu Iaşi, din runda viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ratat şansa de a se apropia de locurile direct promovabile. „Câinii” au pierdut derby-ul cu CSA Steaua, Bogdan Chipirliu marcând o „dublă”.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Ovidiu Burcă a dat de înţeles că arbitrajul l-a nemulţumit, motiv pentru care nu i-a salutat pe centrali la finalul meciului. Antrenorul „câinilor” a mai declarat că echipa sa nu a prestat un joc slab, lăudând progresul pe care jucătorii l-au făcut în ultima vreme.

De asemenea, Burcă a vorbit şi despre schimbarea Legii Sporturilor, care ar ajuta-o pe CSA Steaua să promoveze. Tehnicianul lui Dinamo s-a declarat revoltat de iniţiativa parlamentarilor, şi este convins că „militarii” nu vor promova în actualul sezon.

„Puţină fluiditate la mijlocul terenului ne-a lipsit. La pauză am schimbat puţin sistemul, dar rămânem cu o înfrângere care doare.

Reclamă

Nu ştiu care a fost organizarea, nu mi se pare normal să ajungem cu 50 de minute înainte de meci, am vrut să amânăm startul, dar n-am putut.

(N.r. Fanii lui Dinamo au incendiat două scaune din peluză) Se mai întâmplă la astfel de meciuri, sper să nu fie ceva grav.

(N.r. despre arbitraj) Nu o să mă vedeţi niciodată să arăt arbitrajul cu degetul, încerc să stau departe de asta. După meci, ori mă duc să le întind mână arbitrilor, ori nu. Azi n-am făcut asta.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru noi a fost un duş rece. Toată lumea, în vară, spunea că vom retrograda şi înaintea meciului cu CSA Steaua, toată lumea spunea că suntem favoriţi. N-am făcut un meci rău. Am trecut dintr-o extremă în cealaltă, dar nu a venit în momentul în care trebuia.

Echipa a crescut foarte mult ca joc şi ca spirit. Sunt paşi peste care nu poţi să treci, e nevoie de timp. Am făcut progrese foarte mari, dar nu schimbă cu nimic datele problemei această înfrângere.

Steaua nu va avea drept de promovare în acest an, ce s-a întâmplat în această săptămână e strigător la cer. Nu cred că ei au nevoie de aceste legi. Nu cred că şase ani nu s-a găsit o formă legală. Vii astăzi să modifici legi, mi se pare straniu. Nu cred că va trece legea asta de Curtea Constituţională. Nu se vor schimba lucrurile. Promulgarea acestei legi-fantomă va dura.

A venit această iniţiativă şi le-a dat stimul, şi jucătorilor şi fanilor. Statul este cel mai prost manager. 90% dintre cluburi sunt finanţate din bani publici”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Ce a declarat Cătălin Ţîră, după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Cătălin Ţîră susţine că jucătorii tineri ai lui Dinamo au fost puţin crispaţi în duelul cu CSA Steaua, dată fiind presiunea enormă pusă de fani. Cu toate acestea, fundaşul susţine că suporterii au creat o atmosferă de vis în tribunele arenei din Ghencea.

„Meci greu, cu o echipă bună, nu am făcut o primă repriză bună. În a doua am făcut un meci bun, chiar dacă am rămas în 10 oameni.

Se poate întâmpla să fim puţin crispaţi. Sper să ne revenim cât mai repede. Sunt jucători tineri, nu au simţit atmosfera derby-urilor până acum. Dar am încredere în băieţi.

Reclamă

Am solicitat două penalty-uri. Sunt sigur că au fost, ştiu ce am simţit în teren. Nu discut despre arbitraj. Şi băieţii vorbeau în vestiar despre arbitraj.

E un derby atunci când joci cu Steaua. Suporterii au fost la înălţime, sperăm să câştigăm cu Iaşi. Noi încercăm să ne facem jocul nostru, dar da, sunt multe puncte distanţă. Obiectivul nostru e să promovăm direct”, a declarat Cătălin Ţîră, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și