Închide meniul

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Poli Iaşi 1-3: „Promovarea directă încă nu e jucată. Nu cedăm!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2023, 22:43

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Poli Iaşi 1-3: „Promovarea directă încă nu e jucată. Nu cedăm!

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo - Poli Iaşi 1-3

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă a prima reacţie după meciul Dinamo – Poli Iaşi, scor 1-3, din play-off-ul Ligii a 2-a. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a transmis un mesaj de luptă şi anunţă că nu renunţă la lupta pentru promovarea directă în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă a comentat ceea ce s-a întâmplat pe Stadionul Arcul de Triumf. A pus eşecul pe seama tinereţii jucătorilor săi, care au condus pe tabelă, dar au avut o repriză a doua dezastruoasă.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Poli Iaşi 1-3

Două reprize diametral opusă. Aşa se întâmplă când o echipă tânără nu poate să gestioneze un gol primit pe finalul primei reprize. Am jucat cu curaj, în prima repriză am găsit linii de pasare. După primirea golului ne-am pierdut încrederea.

Ne-a debusolat şi schimbarea lui Ţîră, s-a accidentat. Nu mai putea să continue. În momentul când iei un gol aşa târziu trebuie să ai caracter, şi curaj. E o lecţie pe care trebuie să o învăţăm. Când eşti tânăr, se mai întâmplă. Trebuie să învăţăm.

Trebuie să joci 90 de minute, să ai intensitate. E nevoie de răbdare, e un proces început cu tineri. Promovarea directă încă nu e jucată, spun eu. Mai sunt încă puncte puse în joc, însă depinde de noi, de cum vom gestiona acest moment. Am mai trecut prin momente grele la începutul sezonului. Încerc să le ridic moralul jucătorilor.

Reclamă

Este play-off, se joacă cu cele mai bune echipe din campionat. Dar noi nu cedăm, mergem la Buzău să câştigăm. Trebuie să ridicăm capul sus, să muncim, să reparăm lucrurile care ne-au deraglat. Să ne luptăm pentru locul 3, încă se mai joacă„, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Şi jucătorii lui Dinamo au încredere că obiectivul nu este ratat şi că încă mai sunt şanse pentru obţinerea promovării directe.

Cred că primul gol primit ne-a dat puţin în spate, dar nu înţeleg de ce. Ştiam că este un meci important pentru noi, trebuia să jucăm la fel ca la început. Luptăm până la capăt, este normal, cred că încă avem şanse.

Reclamă 4 / 0/3

Am pregătit foarte bine jocul, i-am şi surprins. În primele minute nu au înţeles prea mult din ceea ce s-a întâmplat. Cât timp avem şanse matematice, luptăm. Trebuie să câştigăm toate meciurile pe care le avem de jucat. Cred că fiecare trebuie să înţeleagă că suntem la Dinamo, tot timpul a fost presiune. Până la urmă, să ne îndeplinim obiectivul„, a declarat şi Neluţ Roşu.

Dinamo – Poli Iași 1-3

Meciul Dinamo – Poli Iași, scor 1-3, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au cedat pe Stadionul Arcul de Triumf şi le-au permis oaspeţilor să o depăşească pe CSA Steaua şi să fie noul lider.

Dinamo a deschis scorul la jumătatea primei reprize. Ghezali a marcat un nou gol pentru trupa din Ştefan cel Mare. „Câinii” nu au reuşit să între în avataj la vestiare. Cu trei minute înainte de pauză, Shayon Harrison a fost scăpat din marcaj şi a înscris cu o lovitură de cap. După pauză, problemele lui Dinamo au căpătat proporţii.

În minutul 58, Alin Roman a executat o lovitură liberă care a traversat careul, l-a surprins pe Oncescu şi a intrat în poartă. Jucătorul lui Poli Iaşi chiar a reuşit „dubla”, cu un şut din afara careului la care portarul lui Dinamo a avut din nou probleme. Moldovenii s-au impus cu 3-1, iar Dinamo mai are nevoie doar de o minune pentru a putea promova direct în Liga 1. Are emoţii şi în lupta pentru baraj!

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a depăşit-o în clasament pe CSA Steaua şi a urcat pe primul loc în Liga 2. RRămâne fără înfrângere în play-off şi este tot mai aproape de a obţine promovarea directă. Dinamo îşi poate lua gândul la clasarea pe una dintre primele două poziţii.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 2:

1. Poli Iaşi – 49 de puncte
2. CSA Steaua – 47 de puncte
3. Oţelul Galaţi – 45 de puncte
4. Dinamo – 38 de puncte
5. Gloria Buzău – 37 de puncte
6. Unirea Dej – 34 de puncte

Reclamă

Dinamo a suferit a doua înfrângere la rând în liga secundă, după eşecul cu 2-0 în deplasarea cu CSA Steaua. Etapa viitoare, „câinii” lui Ovidiu Burcă joacă pe terenul Gloriei Buzău. Poli Iaşi va primi vizita Oţelului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și