Închide meniul

Planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1. Ce s-a întâmplat

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2023, 17:07

Reclamă
Planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1. Ce s-a întâmplat

Planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1

Adi Popa, în timpul unui interviu / AntenaSport

S-a aflat care a fost planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1. Fostul jucător al roş-albaştrilor a venit cu dezvăluiri din interiorul clubului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” anunţă că a purtat discuţii cu un om de afaceri care să vină să investească la echipa de fotbal, pentru a se putea primi dreptul de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc. Şi-a dorit să îl aşeze la masa negocierilor cu comandantul clubului, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun.

Planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1

Totuşi, Adi Popa anunţă că a primit tot mai multe semnale că CSA ar putea, la finalul acestui sezon, să poată promova.

(Ai avut nişte contacte din mediul de business să ajute cu sponsorizare sau asociere clubul Steaua Bucureşti?) Am încercat, am avut pe cineva care a mai fost în fotbal, doar că la momentul acesta a spus că nu este interesat de investiţie, să revină în fotbal. Asta nu înseamnă că pe viitor nu se poate realiza. Era o idee foarte bună.

Pe termen scurt aş vrea să rezolve cu dreptul de promovare, de la vară. Asta e altă discuţie, de ce să nu ne apucăm de acum? Ca la vară să ştii. De ce să nu îţi faci un lot din iarnă, ca la vară să nu mai stai să vezi cine s-a adaptat şi cine nu. Poţi face cum s-a întâmplat anul acesta, să aduci 10 jucători, toţi de valoare, dar care din 10 să fie 5-6 care să nu se adapteze. Asta cred că ar ajuta foarte mult clubul în momentul de faţă, asocierea sau nu ştiu prin ce mijloace să obţină legal dreptul de a promova în Liga 1, asta ar rezulva multe probleme.

Reclamă

Ce a spus Adi Popa despre şansele de promovare pe care le are CSA Steaua

Ştiu că şi în vară, când negociam să continuăm, ştiu că erau discuţii avansate cu mai multe entităţi, să facă acea asociere sau ce se doreşte legal. Nu ştiu mai multe, că nu am mai fost implicat direct.

Vara trecută eu l-am întrebat foarte franc pe Gabi Boştină, eram chiar aici în cantonament, şi i-am sus: ‘Ce se întâmplă, avem drept?’. Şi mi-a spus: ‘Nu cred că avem drept anul ăsta!’. Dar mi-a zis: ‘Ţine-o pentru tine şi încearcă să faci opusul, să îi ţii pe ăştia mici, pe ceilalţi uniţi’. Eu cred că mi-am îndeplinit obiectivul faţă de el. Şi tot el mi-a spus: ‘Anul ăsta greu, nu cred, dar la anul cred că se face’. De atunci nu l-am mai întrebat.

A fost foarte deschis faţă de mine. Mi-a spus: ‘Discutăm cu ăia, cu ăia, dacă auzi, dacă cunoşti, dacă e cineva dispus’. În urma discuţiilor cu Gabi am venit şi eu cu propunerea şi chiar am discutat personal cu CEO-ul de la compania respectivă pentru a avea o întâlnire cu domnul comandant, să pună pe hârtie, poate ajung la un numitor comun. Doar că la momentul acela nu s-a putut„, a declarat Adi Popa pentru pagina de Youtube AS 1947.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua nu a avut startul de sezon aşteptat. „Militarii” au obţinut numai două victorii în primele 9 etape din Liga 1. Sunt pe locul 10, cu 12 puncte. Tot atâtea puncte are şi noua echipă a lui Adi Popa, Concordia Chiajna.

„Motoreta” a jucat timp de două sezoane la CSA Steaua şi a înscris 11 goluri.

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei

Tudorel Stoica este revoltat de situaţia de la clubul Armatei. Fosta glorie a Stelei nu înţelege de ce CSA Steaua nu promovează în Liga 1.

Sezonul trecut CSA Steaua s-a clasat pe locul 2, care ducea direct în Liga 1, dar nu a avut drept de promovare. Sezonul acesta CSA Steaua e în pericol să nu obţină promovarea pe criteriu sportiv, chiar dacă se lucrează la schimbarea entităţii juridice pentru a avea drept de participare în Liga 1.

Din păcate suntem și noi surprinși de ceea ce se întâmplă, atât eu cât și colegii mei. Sperăm să vină cineva din club și să ne explice ce se întâmplă. E păcat de tradiția clubului, de suporterii pe care încă îi mai are, pentru că ușor, ușor, a pierdut din ei.

Eu promit că o să facem tot posibilul ca să aducem și să reușim să existe o decizie pentru ca echipa de fotbal să poată promova. Sigur, nu putem noi hotărî, trebuie să o facă și ei pe teren (n.r.: să reușească promovarea). E important că și dacă intră în Liga 1 să nu se facă de râs. E urât să ajungi acolo și să fii ciuca bătăilor.

Sper că pentru noi, cei care am făcut o performanță fantastică în 1986, Ministerul Apărării să ia o decizie bună. E unul dintre cluburile mari ale Europei, e păcat. Atât timp cât politicul a intrat în fotbal, cred că se poate face ceva și pentru Steaua”, a declarat Tudorel Stoica pentru iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și