Închide meniul

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei: „Steaua pierde suporteri! Să vină cineva să ne explice ce se întâmplă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 octombrie 2023, 17:42

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei: „Steaua pierde suporteri! Să vină cineva să ne explice ce se întâmplă

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei

Tudorel Stoica (în centru, lângă comandantul clubului CSA, Ştefan Bichir) pe Ghencea / Hepta

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei. Fosta glorie a Stelei nu înţelege de ce CSA Steaua nu promovează în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Armatei are un început foarte slab de campionat în acest sezon de Liga a 2-a. Steaua e abia pe locul 13 după 8 etape disputate, acumulând numai 9 puncte.

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei: „Steaua pierde suporteri! Să vină cineva să ne explice ce se întâmplă”

Sezonul trecut CSA Steaua s-a clasat pe locul 2, care ducea direct în Liga 1, dar nu a avut drept de promovare. Sezonul acesta CSA Steaua e în pericol să nu obţină promovarea pe criteriu sportiv, chiar dacă se lucrează la schimbarea entităţii juridice pentru a avea drept de participare în Liga 1.

Din păcate suntem și noi surprinși de ceea ce se întâmplă, atât eu cât și colegii mei. Sperăm să vină cineva din club și să ne explice ce se întâmplă. E păcat de tradiția clubului, de suporterii pe care încă îi mai are, pentru că ușor, ușor, a pierdut din ei.

Eu promit că o să facem tot posibilul ca să aducem și să reușim să existe o decizie pentru ca echipa de fotbal să poată promova. Sigur, nu putem noi hotărî, trebuie să o facă și ei pe teren (n.r.: să reușească promovarea). E important că și dacă intră în Liga 1 să nu se facă de râs. E urât să ajungi acolo și să fii ciuca bătăilor.

Reclamă

Sper că pentru noi, cei care am făcut o performanță fantastică în 1986, Ministerul Apărării să ia o decizie bună. E unul dintre cluburile mari ale Europei, e păcat. Atât timp cât politicul a intrat în fotbal, cred că se poate face ceva și pentru Steaua”, a declarat Tudorel Stoica pentru iamsport.ro.

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua: „Dacă nu lua el echipa, intra în faliment!”

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua. Fostul patron de la Vaslui a declarat că patronul de la FCSB a salvat Steaua, deoarece, dacă nu ar fi cumpărat-o el, echipa ar fi intrat în faliment. De asemenea, Porumboiu nu înţelege cum FRF le acordă „militarilor” drept de joc în Liga a 2-a, dacă nu pot promova.

Gigi Becali şi oficialii de la CSA Steaua sunt în continuare într-un proces deschis, pentru palmaresul Stelei. Oficialii clubului armatei vor să-i ia patronului de la FCSB şi palamresul dintre 2003 şi prezent, palmares care i-a fost acordat în instanţă în urmă cu câţiva ani.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu a declarat că Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment sau de la insolvenţă şi susţine că brandul clubului roş-albastru a continuat alături de latifundiarul din Pipera.

Porumboiu: „Brandul a continuat sub Becali”

„Ceea ce știu sigur, fără comentarii, este că dacă nu lua echipa Becali, era mai rău pentru Steaua decât o echipă care intră în insolvență, faliment. Nu mai continua. Strălucirea Stelei era dusă într-o zonă întunecată.

Brandul a continuat sub Becali, și eu nu sunt admiratorul lui, știe toată lumea, dar a dus-o, cum a dus-o, că e un statornic ocupant al locului doi, dar asta este altceva.

Cei de la CSA Steaua ar fi putut schimba multe dacă ar fi avut drept de promovare, dacă ar fi ajuns în Liga 1 și ar fi câștigat cu FCSB-ul.

Federația face cel mai rău fotbalului prin faptul că-i lasă să joace în play-off pe cei de la CSA. Ce, suntem pe vremea Daciadei? Dacă nu îndeplinesc dreptul de promovare, fă-le o altă competiție.

Era de apreciat dacă CSA intra în prima ligă, câștiga cu FCSB și atunci ea era Steaua”, a declarat Adrian Porumboiu, la playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și