Închide meniul

Planuri mari pentru CSA Steaua în 2024! Clubul „militar” ar putea să obțină dreptul de promovare: „Vom încerca să aplicăm planul”

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 9:19

Reclamă
Planuri mari pentru CSA Steaua în 2024! Clubul militar” ar putea să obțină dreptul de promovare: Vom încerca să aplicăm planul”

Planuri mari pentru CSA Steaua în 2024

Daniel Oprița / Profimedia

Planuri mari pentru CSA Steaua în 2024! Fanii clubului din Ghencea au o nouă speranță, iar formația „militară” ar putea obține dreptul de promovare în Liga 1, după o lungă perioadă de așteptare. Tudorel Stoica, una dintre legendele Stelei a făcut un anunț deosebit de important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre o inițiativă a unor foști jucători deosebit de importanți din istoria clubului care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986. Nume importante care au jucat pentru echipa „roș-albastră” doresc să preia secția de fotbal a CSA, pentru ca acesta să poată avea performanțe mai mari pe plan sportiv.

Planuri mari pentru CSA Steaua în 2024! Anunțul lui Tudorel Stoica

Fostul mijlocaș de la Steaua București a dezvăluit faptul că legendele clubului încearcă să aducă sponsori la echipa din Ghencea și să preia secția de fotbal a clubului. Fostul mare mijlocaș a menționat faptul că, împreună cu foștii săi colegi, vrea să aplice acest plan în anul 2024.

Totodată, a transmis și un mesaj pentru oficialii grupării. Acesta a spus că, până în momentul de față, reprezentanții clubului „nu au putut” să asigure un mediu în care echipa pregătită de Daniel Oprița să evolueze pe plan sportiv.

„Momentan nu știu ce să vă spun în ideea în care am fost plecat. Nu am mai apucat să vorbesc cu Piți sau alți foști colegi. Altul este planul, vom încerca să-l aplicăm în 2024. Nu este ideea să vorbim noi și să aducem sponsori. Mai multe nu pot spune. Treaba e bătută în cuie.

Reclamă

Noi încercăm să rezolvăm, să facem cumva, să ajutăm Steaua pe partea asta dacă la club nu se vrea sau nu se poate. Până acum nu s-a putut. Noi încercăm oricum. Mai departe, vedem”, a spus Tudorel Stoica, potrivit iamsport.ro.

Având în vedere forma de organizare a clubului, CSA Steaua nu are, cel puțin în momentul de față, drept de promovare în Liga 1. Clubul din Ghencea se află acum pe poziția a 7-a în Liga a 2-a, cu 22 de puncte obținute după cele 15 partide jucate. Echipa pregătită de Daniel Oprița se află la 1 punct de primul loc care duce în play-off, care este ocupat de Viitorul Tg. Jiu, cu 23 de puncte.

Vasili Hamutovski, reacţie surprinzătoare despre războiul CSA Steaua – FCSB

Vasili Hamutovski a fost portarul echipei patronate de Gigi Becali timp de doi ani şi jumătate, din iulie 2003 până în ianuarie 2006. Echipa lui Becali l-a vândut atunci în Rusia, la Tom Tomsk, pentru 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Sincer, eu nu fac diferențe între Steaua și FCSB. Eu am jucat pentru Steaua (n.r: de fapt, pentru FCSB), eu nu fac diferențe. Aveți istorie în fotbal, două cluburi cu istorie mare, Steaua și Dinamo. Meciurile între Steaua și Dinamo sunt istorie pentru campionat.

Eu țin minte un singur lucru. Când am început să joc pentru Steaua (n.r.: FCSB), în 2003, se zicea că putem să pierdem orice meci, să pierdem titlul, dar trebuie să le batem pe Dinamo și Rapid”, a spus Vasili Hamutovski la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și