Închide meniul

Reacția lui Daniel Oprița, după ce Victor Pițurcă a anunțat că vrea să o preia pe CSA Steaua: „Trebuie să vină cineva!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 19:44

Reacția lui Daniel Oprița, după ce Victor Pițurcă a anunțat că vrea să o preia pe CSA Steaua: Trebuie să vină cineva!”

Reacția lui Daniel Oprița, după ce Victor Pițurcă a anunțat că vrea să o preia pe CSA Steaua

Daniel Oprița, în timpul unui interviu / Antena Sport

Reacția lui Daniel Oprița, după ce Victor Pițurcă a anunțat că vrea să o preia pe CSA Steaua. Tehnicianul formației „militare” este de părere că situația formației trebuie să se schimbe, pentru ca performanțele să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația antrenorului din Ghencea a venit după meciul cu Ceahlăul, câștigat de către echipa „roș-albastră”, pe teren propriu cu scorul de 3-1. Totuși, chiar dacă „militarii” s-au apropiat de locurile de play-off, echipa nu are drept de promovare în Liga 1 nici în acest sezon.

Reacția lui Daniel Oprița, după ce Victor Pițurcă a anunțat că vrea să o preia pe CSA Steaua. Mesajul tehnicianului

După meciul disputat în Ghencea, Daniel Oprița a vorbit despre anunțul făcut de fostul selecționer al echipei naționale. Acesta este de părere că inițiativa lui Victor Pițurcă este binevenită, având în vedere faptul că acest lucru o poate ajuta pe Steaua să obțină dreptul de promovare în prima ligă.

„Am văzut și eu. E foarte bine, mai ales, că domnul Pițurcă și foștii mari fotbaliști vor să facă acest lucru. Trebuie să vină cineva să investească și să scăpăm de această situație.

Eu la ce am pe cap, cu ce se întâmplă în teren, nu îmi stă gândul la așa ceva”, a spus Daniel Oprița, la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

În momentul de față, echipa pregătită de către Daniel Oprița nu poate promova în Liga 1, având în vedere faptul că este finanțată de către Ministerul Apărării Naționale.

„Militarii” nu și-au schimbat forma de organizare a clubului înainte de startul acestui sezon, iar, astfel, clubul nu poate promova în Liga 1 nici în vara anului 2024, atunci când se va termina actualul sezon.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a dezvăluit planurile. Acesta a declarat că își dorește, alături de foștii coechipieri din Ghencea, să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a mărturisit că vrea să readucă echipa pe ”linia de plutire”, după sezonul modest din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

„Piți” a subliniat că nu este dispus să investească la echipă, deoarece nu are această disponibilitate financiară, însă vrea să aducă alți investitori în Ghencea. Singura întrebare pe care și-o pune fostul selecționer este dacă se dorește acest lucru, și din partea oficialilor clubului Armatei.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și