Închide meniul

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Oţelul Galaţi 1-0: „Cea mai grea victorie, îmi pare rău pentru Dorinel! Mi-a fost coleg şi antrenor”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 20:01

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Oţelul Galaţi 1-0: „Cea mai grea victorie, îmi pare rău pentru Dorinel! Mi-a fost coleg şi antrenor

Daniel Oprița s-a resemnat! Ce spune despre posiblitatea ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1

Daniel Opriţa, în timpul unui interviu / Hepta

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Oţelul Galaţi 1-0. Antrenorul celor de la CSA Steaua a spus că este cea mai grea victorie din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Opriţa a avut un mesaj şi pentru Dorinel Muntean, cel care i-a fost coleg şi antrenor la echipa lui Gigi Becali.

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Oţelul Galaţi 1-0

„Poate cea mai grea (n.r. victorie), am întâlnit o echipă bună. Dorinel mi-a fost coleg și antrenor. E o echipă disciplinată, agresivă.

E mai importantă victoria, azi am știu să suferim, am câștigat cu arma lor. Am jucat la rezultat. Nu știu dacă a fost un joc frumos, dar ne-am îndeplinit obiectivul. Ei nu au avut ocazii mari. Îi felicit pe jucători, pentru că am știut să suferim. Așa se câștigă. Important este că toți au alergat, s-au bătut pentru minge.

Am reușit să câștigăm multe meciuri și suntem pe un drum bun. Începutul nu a fost cel pe care îl doream. (n.r. de absență suporteri) Am înțeles că s-au făcut controale, s-au plâns că numai lor (n.r. cei din galeria Stelei) li se poate întâmpla asta, că i-au dezbrăcat în corturi. Noi suntem alături de ei. Aveau și o coregrafie frumoasă.

Reclamă

Oțelul mi-a plăcut în seara asta. A venit de la Liga 3. E important ce face Dorinel Munteanu. Îmi pare rău de el, ce să zic?”, a spus Daniel Opriţa la digisport.ro.

CSA Steaua – Oțelul 1-0. „Militarii” au urcat pe primul loc în Liga 2

CSA Steaua – Oțelul 1-0. „Militarii” au urcat pe primul loc în Liga 2. Chunchukov a adus victoria pentru echipa lui Oprița.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Chunchukov, în minutul 47. CSA Steaua este pe primul loc în clasamentul ligii secunde, cu 26 de puncte. SC Oţelul Galaţi a rămas pe locul al treilea, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cu câteva ore înainte de startul meciului, reprezentanţi ai Jandarmeriei Capitalei au anunţat că la Stadionul Steaua au fost găsite mai multe materiale pirotehnice, scrie news.ro.

În jurul orei 13:00, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării şi întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor. Pe această cale, atragem atenţia tuturor participanţilor la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acţiuni  constituie fapte de natură penală şi sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare.

Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria  Capitalei evidenţiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri  speciale de control asupra tuturor persoanelor şi autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive„, a anunţat Jandarmeria.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și