Închide meniul

Reacţia lui Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Oţelul: „Viitorul clubului nu depinde de acest moment!”

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 19:43

Reclamă
Reacţia lui Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Oţelul: „Viitorul clubului nu depinde de acest moment!

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo - Poli Iaşi

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe

Reacţia lui Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Oţelul, derby-ul din a treia etapă de play-off, nu a întârziat să apară. Tehnicianul „câinilor” are încredere că jucătorii săi pot obţine un rezultat pozitiv în duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu. De asemenea, Burcă a avut doar cuvinte de laudă pentru tehnicianul celor de la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Oţelul, derby-ul rundei a treia din play-off, va fi vineri, de a ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Reacţia lui Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Oţelul

Ovidiu Burcă a declarat că duelurile din play-off sunt extrem de încinse, dar are încredere deplină în echipa sa, fapt datorat de forma jucătorilor din ultima vreme.

Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că există presiune în continuare la echipă, însă s-a obişnuit cu acest aspect. Burcă a mai decarat că viitorul formaţiei sale nu depinde de rezultatul pe care îl va înregistra în meciul cu Oţelul, deoarece mai sunt alte şapte etape de disputat în play-off-ul ligii secunde.

„Întâlnim un adversar foarte bun, care-l are pe bancă pe cel mai titrat antrenor din Liga 2, Dorinel Munteanu. Are experiență alături de această echipă, ei au început procesul de foarte mult timp, din Liga 3, de doi ani și jumătate. Sunt mulți jucători buni la Oțelul, cu experiență la nivelul primelor două ligi.

Reclamă

E un meci dificil, repet, dar și noi am arătat bine în ultimele meciuri. Suntem pe o pantă ascendentă, sperăm să demonstrăm acest lucru la ora meciului.

Sunt meciuri încrâncenate, forțele sunt echilibrate, sunt echipe bune în play-off, cu antrenori foarte buni. Intensitatea e mai mare în aceste meciuri din play-off. Dar la Dinamo știți cum e cu presiunea… trebuie să dormi în fiecare noapte cu ea în pat. Am intrat în play-off, dar vrem mai mult, ne propunem să promovăm!

Puterea lui Dinamo e forța grupului, care a crescut în momentul în care lucrurile nu erau în regulă aici. Toți vor rezultate pe termen scurt, vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Dacă nu vom promova, nu e o tragedie. Viitorul clubului nu trebuie să depindă de acest moment”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferinţa de presă premergătoare duelului Dinamo – Oţeul.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo este neînvinsă de şase meciuri în Liga a 2-a. În acest moment, „câinii” se clasează pe locul 4 în play-off, iar în cazul unui succes cu Oţelul, s-ar apropia la doar un punct de trupa lui Dorinel Munteanu, cea care ocupă locul al treilea.

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a declarat că echipa sa de suflet va redeveni o forţă în Liga 1, atunci când va avea un stadion modern. De asemenea, Borcea a mai transmis un mesaj clar şi despre derby-ul pe care „câinii” îl vor avea cu CSA Steaua, în Liga a 2-a.

Cristi Borcea a rămas cu sufletul alături de Dinamo şi susţine că, într-o zi, echipa va fi condusă de fiul său cel mare, Patrick. Borcea a mai dezvăluit că nu are de gând să mai revină în fotbal.

Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo.

(N.r. Derby-ul cu CSA Steaua s-a mutat pe 18 aprilie) Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și