Închide meniul

Prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul Curţii de Apel în privinţa palmaresului: „Gata, la revedere!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 20:47 / Actualizat: 23 octombrie 2023, 22:41

Reclamă
Prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul Curţii de Apel în privinţa palmaresului: „Gata, la revedere!

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

S-a aflat care este prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul făcut de Curtea de apel în privinţa palmaresului. Patronul FCSB-ului e convins că hotărârea instanţei este una favorabilă pentru echipa lui. Totuşi, e gata să continue „războiul” cu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a primit palmaresul pentru perioada 1947-1998, care i-a revenit Clubului Sportiv al Armatei. Mai mult decât atât, cel cuprins între 1998 şi 2003 a rămas „în aer”. S-a creat un nou palmares şi pentru perioada 2003-2017, când echipa lui Gigi Becali a purtat numele „Steaua”.

Prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul Curţii de Apel

Gigi Becali l-a contrazis pe Avocatul Virgil Boglea, cel care a reprezentat FCSB în proces. A ţinut să afirme că va face recurs la Înalta Curte în încercarea de a obţine o hotărâre care să nu mai lase nicio urmă de îndoială.

Într-un fel, tot aia este. Dacă lor le-au respins toate cererile? Au palmaresul până în 1998. Gata! La revedere! Ei nu pot să îl pretindă din 2003. Este o aiureală. O să facem la Înalta Curte să specifice clar.

Nu pot fi patru palmarese. Dacă noi avem palmares 2003-2017 şi 2017-prezent, înseamnă că avem două palmarese. Ceea ce ştiu, decizia nu este nefavorabilă nouă.

Reclamă

O să facem recurs. Palmaresul poate fi numai unul şi ăla ar trebui atribuit echipei care este continuatoarea Stelei. Noi, în hotărârea definitivă pe care nu a contestat-o nimeni, scrie că suntem continuatorii.

Tot Curtea de Apel a dat acea hotărâre. Dacă suntem continuatorii, nu avem nevoie de altceva. Uitaţi-vă la UEFA. Vedeţi ce coeficient are FCSB, ne adaugă pentru câştigarea Cupei Campionilor.

Plus că primim o sumă în fiecare an. Mergem mai departe ca să ne spună clar: cum vine asta cu patru palmarese? Decizia nu este nefavorabilă, din moment ce lor le-a respins tot. Noi vrem să scrie clar cum stau lucrurile şi de asta mergem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii celor de la CSA Steaua şi-au proclamat deja victoria în lupta cu FCSB şi au cerut ca echipa lui Gigi Becali să fie dezafiliată de FRF.

Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua, precizase că se ia în calcul varianta în care să nu se mai facă recurs la Înalta Curte.

Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Perioada 1998-2003 este la AFC-ul domnului Păunescu şi 2003-prezent este la actuala societate deţinută de Gigi Becali. Nu este neapărat aceeaşi sentinţă. Din punctul meu de vedere, este în defavoarea clubului din Liga 1.

Depinde şi ceea ce îşi doreşte clubul din Liga 1. Noi am reprezentat o comunitate de suporteri. Am avut la un moment dat un dialog cu Gigi Becali, dar nu pot să spun că… Noi Asociaţia Salvaţi Steaua am intervenit pentru a clarifica problemele identitare ale echipei de fotbal.

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și