Închide meniul
Foto

S-a „aprins” Arena Naţională, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Meciul a fost întrerupt, după ce fanii roş-albaştrilor au aruncat cu torţe

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 22:04

Reclamă
S-a „aprins” Arena Naţională, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Meciul a fost întrerupt, după ce fanii roş-albaştrilor au aruncat cu torţe

S-a "aprins" Arena Naţională, la derby-ul Dinamo - CSA Steaua

Galeria celor de la CSA Steaua, în derby-ul cu Dinamo/ Antena Sport

Arena Naţională s-a „aprins” la derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua! Fanii roş-albaştrilor au aprins torţe şi le-au aruncat spre fanii alb-roşilor, din tribuna a doua a stadionului. Meciul a fost întrerurpt câteva minute, până când spiritele s-au calmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo o întâlneşte pe CSA Steaua, în derby-ul rundei a noua din play-off-ul Ligii a 2-a. „Câinii” au nevoie de victorie, pentru a mai spera la promovarea directă pe prima scenă a fotbalului românesc.

S-a „aprins” Arena Naţională, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

S-a declanşat nebunia în tribunele Arenei Naţionale, în minutul 50. Fanii roş-albaştrilor au început să arunce cu torţe către fanii rivali, iar în scurt timp, Arena Naţională s-a umplut de un fum negru şi dens (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Arbitrul a luat decizia de a întrerupe partida, iar jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele din peluza roş-albastră.

Meciul s-a reluat după şapte minute de întrerupere, în scandările fanilor ambelor echipe.

Reclamă

Înainte de meci, jandarmii au confiscat 50 de materiale pirotehnice, găsite într-un bagaj abandonat. În ciuda controalelor înăsprite de la intrarea pe Arena Naţională, fanii au reuşit să aducă pe stadion torţe, pe care le-au folosit contra suporterilor adverşi.

Atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Este o atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua, din etapa a noua a play-off-ului Ligii a 2-a. Fanii ambelor echipe au pregătit coregrafii spectaculoase.

Fanii lui Dinamo au pregătit o coregrafie specială, cu ocazia faptului că echipa a împlinit 75 de ani de existenţă, pe 14 mai. Suporterii au umplut primul inel al peluzei, şi au afişat mesajul „Dacă n-am mai fi, nu s-ar mai povesti”.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, pe întreaga peluză s-a putut observa şi numărul 1948, ceea ce reprezintă anul în care Dinamo s-a înfiinţat.

De cealaltă parte, şi cei de la CSA Steaua au venit echipaţi pentru derby-ul cu rivalii alb-roşii. „Tremură haita când în faţă e armata”, a fost mesajul afişat de fanii trupei lui Daniel Opriţa, care de asemenea au umplut primul inel al peluzei Sud.

Partida se desfăşoară pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Oficialii trupei din Ştefan cel Mare au ales această variantă, în speranţa că fanii vor lua cu asalt casele de bilete.

Peste 50 de materiale pirotehnice, găsite înainte de Dinamo – CSA Steaua

Peste 50 de materiale pirotehnice au fost găsite, înaintea derby-ului dintre Dinamo şi CSA Steaua. Jandarmii le-au găsit în interiorul a două bagaje abandonate, şi le-au confiscat imediat.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că pe aleea de acces către Arena Naţională, s-au identificat două bagaje abandonate. În interiorul acestora au fost găsite 50 de materiale pirotehnice de tip torţă şi 2 petarde.

În jurul orei 20:00, pe timpul afluirii suporterilor oaspeţi, jandarmii au identificat patru persoane, având asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau sa le introducă în arena sportivă. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare, anunţă news.ro.

De asemenea, o altă persoană, din galeria echipei oaspete, a fost depistată, în zona turnichetelor, având asupra sa un spray iritant-lacrimogen. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală privind fapta de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Reclamă

În acest sens, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și