Închide meniul

S-au pus în vânzare biletele la Dinamo – FC Argeş! Meciul se joacă pe Arena Naţională şi cel mai ieftin tichet costă 19,48 lei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 21:56

S-au pus în vânzare biletele la Dinamo – FC Argeş! Meciul se joacă pe Arena Naţională şi cel mai ieftin tichet costă 19,48 lei

Schimbări importante la Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

S-au pus în vânzare biletele la meciul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş. Duelul se va desfăşura pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Cel mai ieftin tichet, în zona peluzelor, costă 19,48 de lei, ceea ce reprezintă o trimitere către anul în care clubul din Ştefan cel Mare s-a fondat, 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu FC Argeş, în încercarea de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, după doar un sezon petrecut în Liga a 2-a. Meciul va ava loc luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

S-au pus în vânzare biletele la Dinamo – FC Argeş

Dinamo a anunţat că s-au pus în vânzare biletele pentru duelul cu FC Argeş. Preţul acestora variază între 19,48 lei, la peluză, şi 90 de lei în sectoarele VIP.

„Te așteptăm pe Arena Națională! Ne așteaptă un meci crucial! Trăim un moment pentru care am luptat împreună și tot împreună trebuie să trăim victoria! Luni, 29 Mai, ora 20.00, ne întâlnim să încurajăm, împreună, DINAMO la barajul pentru întoarcerea in Superligă! Prețul biletelor la peluze va fi de 19,48lei.

Săptămâna trecută, conducerile cluburilor Dinamo și FC Arges, împreuna cu FRF și deținătorii drepturilor de televizare au agreat de comun acord programarea meciurilor de baraj, urmând ca Dinamo să dispute meciul tur în ziua de luni, nu sâmbătă. În acest mod, beneficiem de un timp suficient și cat mai echitabil pentru refacere a jucătorilor, apropiindu-ne de FC Argeș, care beneficiază de doua zile în plus.

Reclamă

Implicit, în acest mod putem și să ne maximizăm șansele de recuperare a jucătorilor accidentați și să pregătim o calificare pe măsura așteptărilor și a eforturilor uriașe depuse de către toți dinamoviștii”, se arată în anunţul postat de cei de la Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Oficialii „câinilor” au ales ca meciul cu FC Argeş să se desfăşoare pe Arena Naţională, în speranţa că vor veni mai mulţi suporteri. Este al treilea meci pe care Dinamo îl dispută pe cel mai mare stadion al ţării, în acest sezon. Ultima partidă, cu CSA Steaua, din play-off, a avut în tribune aproximativ 15.000 de fani.

Dinamo a pierdut 3 jucători, înainte de barajul cu FC Argeș

Dinamo a pierdut 3 jucători înainte de barajul cu FC Argeș, care îi poate aduce pe câinii roșii înapoi în Liga 1, după doar un an. Eșecul de la Iași, 1-4 cu Poli, a adus mai multe vești proaste pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Patriche, Quentin Bena și Ahmed Bani sunt jucătorii care s-au accidentat în duelul cu Poli Iași. Burcă speră să găsească o echipă câștigătoare pentru barajul cu FC Argeș.

”Cel mai slab meci pe care l-am făcut în acest an. Nu a funcționat nimic și s-au accidentat foarte mulți jucători. Sper să îi recuperăm până la meciurile de la baraj. Asta mă îngrijorează.

Când faci asemenea cadouri, nu ai ce face. A fost un meci prost. Ne așteaptă meciurile de la baraj. Sper să refac echipa. Am încercat să le refacem pe parcurs. Am pierdut multe puncte la început.

Ne așteaptă două meciuri de baraj în care trebuie să dăm totul. Una peste alta, a fost un sezon bun pentru noi. De obicei, șansele echipei care vine din Liga 2 sunt mai mici la baraj”, a spus Burcă, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și