Închide meniul
VIDEO

Ultrașii CSA Steaua, protest masiv la sediul MApN: „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 20:30

Ultrașii CSA Steaua, protest masiv la sediul MApN: „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa!

Fanii CSA Steaua, protest la sediul MApN

Fanii CSA Steaua, protest la sediul MApN / AS47

Ultrașii CSA Steaua au organizat un protest masiv la sediul MApN. Fanii „roș-albaștilor” sunt extrem de furioși din cauză că echipa lor n-a obținut nici până astăzi dreptul de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua va debuta în noul sezon din Liga a 2-a pe 9 august, iar formația din Ghencea continuă să aibă „interzis” la promovare.

Ultrașii CSA Steaua, protest masiv la sediul MApN!

În cursul zilei de luni, mai mulți ultrași din Peluza Sud Steaua au „invadat” străzile din fața sediului MApN și au protestat la adresa generalilor.

Fanii steliști au pregătit mai multe scandări și bannere acide îndreptate către oficialii MApN, cărora le cer să rezolve cât mai repede problema cu dreptul de promovare.

„Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa!”, au scandat ultrașii CSA Steaua.

Reclamă

„Câtă răbdare să mai avem cu voi / Treceți la treabă sau vă mutați în Ghencea 22 (n.r. – cimitir)” și „Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, au fost mesajele afișate de suporterii „roș-albaștri” în fața sediului MApN.

 

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua: „Nu se poate promova”

Conform Legii Sportului, cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul CSA Steaua, nu au dreptul să promoveze în Liga I, competiţie unde sunt acceptate doar cele organizate ca persoane juridice de drept privat.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, există două soluții pentru ca „militarii” să poată promova în prima ligă: fie este modificată Legea Sportului, fie CSA Steaua își schimbă statutul din club de drept public în club de drept privat, sub forma unei societăți comericale sportive pe acțiuni.

Daniel Opriţa s-a enervat recent pe şefii de la CSA Steaua, care încă nu au obţinut dreptul de promovare pentru „militari”. Antrenorul a transmis conducerii că jucătorii vor avea de suferit dacă vor evolua din nou în Liga 2 fără obiectiv.

„Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

  • În primul meci din noul sezon al Ligii a 2-a, CSA Steaua va da piept cu Metaloglobus.

Dumitru Dragomir i-a desființat pe conducătorii CSA Steaua

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua, după ce echipa riscă să nu aibă drept de promovare nici în acest an. Fostul şef al LPF e de părere că ar trebui ca cei din conducere să fie schimbaţi.

„Ce se întâmplă în Ghencea este de noaptea minții. Nu am văzut atâta incompetență în viața mea. Oamenii ăia din conducere cred că nu realizează în ce situație se află.

Și-au mai bătut joc de suporteri încă un an, iar după părerea mea trebuie să cadă cât mai repede niște capete din conducere. Nu ai cum să nu-ți rezolvi nici acum formele pentru a obține dreptul de promovare. Dacă nu ai făcut asta până cum, atunci înseamnă că nu îți respecți suporterii. Li s-a spus mură în gură ce trebuie să facă! Dar ei ce au făcut? Au dormit în bocanci! Nu au pe unul care să se priceapă la fotbal. L-au avut pe Ogăraru, dar l-au trimis la copii și juniori. Nu vor mai avea timp să facă nimic.

Reclamă

Și uite așa le râde pe bună dreptate Gigi Becali în nas. Incompetența și prostia se plătesc scump de tot. Eu nu știu ce mai caută Daniel Oprița la ei. Vrea să se joace de-a antrenoratul și sezonul viitor? Că practic aia e o joacă, nu e o meserie profesionistă, atât timp cât tu antrenezi efectiv degeaba. Cum îți mai motivezi jucătorii? Ce le spui celor pe care i-ai adus în această vară, după ce le-ai zis că echipa o să aibă drept de promovare? E incredibil”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și