Închide meniul

Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete a oferit Dinamo rivalilor de la CSA Steaua, pentru derby-ul „de foc” din Liga a 2-a

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 14:20

Se „rupe Arena Naţională! Câte bilete a oferit Dinamo rivalilor de la CSA Steaua, pentru derby-ul „de foc din Liga a 2-a

Fanii de la Dinamo au luat atitudine

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo a oferit un număr impresionant de bilete rivalilor de la CSA Steaua, pentru derby-ul „de foc” din Liga a 2-a, ce se va disputa pe Arena Naţională. Fanii roş-albaştrilor vor avea la dispoziţie 8000 de bilete, exact numărul necesar pentru a umple peluza Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia oficialilor de la Dinamo de a le oferi un număr atât de mare de bilete rivalilor de la CSA vine pe fondul motivelor financiare. „Câinii” speră să facă profit de pe urma alegerii de a disputa derby-ul cu rivalii pe cel mai mare stadion al ţării. Partida dintre Dinamo şi CSA Steaua va avea loc vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT, pe as.ro.

Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete a oferit Dinamo rivalilor de la CSA Steaua, pentru derby-ul „de foc” din Liga a 2-a

Dinamo a decis să le acorde un număr impresionant de bilete celor de la CSA Steaua. Fanii roş-albaştrilor vor putea umple peluza dinspre Bulevardul Basarabia. Cea dinspre Pierre de Coubertin va fi ocupată, în mod tradiţional, de fanii roş-albilor.

Preţurile biletelor variază între 25 şi 200 de lei, la peluză fiind cel mai ieftin. Dinamo a făcut un efort financiar pentru a închiria Arena Naţională, plătind 30.000 de euro, şi speră ca fanii să se mobilizeze şi să vină în număr cât mai mare, pentru a oferi un suflu din punct de vedere economic clubului, care trece prin momente foarte dificile.

Dinamo vine după o victorie de moral în ultima etapă din Liga a 2-a. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a impus în faţa celor de la Concordia Chiajna, după o serie negativă de trei înfrângeri consecutive. De cealaltă parte, CSA Steaua a învins şi ea în ultima etapă. Jucătorii pregătiţi de Daniel Opriţa s-au impus în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 2-1.

Reclamă

Mobilizare generală din partea fanilor CSA Steaua

Fanii CSA Steaua anunţă mobilizarea generală pentru derby-ul „de foc” cu Dinamo din Liga a 2-a. Pe Facebook, suporterii au postat faptul că s-au vândut deja aproape 2000 de bilete, la doar două ore distanţă după ce au fost puse în vânzare.

„Aproape 2000 de bilete vândute în primele două ore. Sectorul Stelei se umple mai repede decât cel al gazdelor, Dinamo 1948.💪
Mobilizare generală, toată lumea câte 8 bilete, da?„, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a celor de la AS47.

Florin Răducioiu a răbufnit înainte de Dinamo – CSA Steaua

Florin Răducioiu a răbufnit înainte de Dinamo – CSA Steaua. Fostul team manager din Ştefan cel Mare nu are de gând să se uite la derby-ul din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai este un derby, părerea mea, pentru că ar fi o jignire a jucătorilor care au jucat la aceste echipe fanatastice, care au istorie, au scris o perioadă de aur a fotbalului românesc.

Deci ar fi o jignire să îl mai numim derby. Este un meci al decadenţei, al declinului acestor două cluburi, care au fost cele mai importante cluburi de fotbal din România.

Este un meci de Liga 2, sportiv vorbind, Steaua Bucureşti e favorită, pentru că mi se pare mult mai puternică, mai omogenă. E o echipă a lui Dinamo care începe să se regasească, sper, după acest succes cu Chiajna.

Până nu văd în mod concret că va fi un nou proprietar, proiect, ceva serios, nu mai cred în aceste poveşti. Nu mă voi uita, pentru că nici nu mă interesează acest meci”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și