Închide meniul

Șelimbăr – Dinamo 1-2. „Câinii” lui Ovidiu Burcă sunt cu un picior în play-off. Victorie în faţa lui Claudiu Niculescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2023, 13:55 / Actualizat: 22 iulie 2023, 13:37

Șelimbăr – Dinamo 1-2. „Câinii lui Ovidiu Burcă sunt cu un picior în play-off. Victorie în faţa lui Claudiu Niculescu

Dinamo, tot mai aproape de lupta pentru play-off

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul unei partide / Facebook Dinamo Bucureşti

Șelimbăr – Dinamo, scor 1-2, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2 a fost LIVE SCORE pe AS.ro. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au învins echipa antrenată de Claudiu Niculescu şi sunt la un pas de calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” au obţinut victoria cu două lovituri de cap. Ghezalli şi Iulian Roşu au marcat golurile lui Dinamo. Golul marcat de Youri Jordan, în prelungiri, nu a mai contat.

Celelalte rezultate înregistrate sâmbătă în Liga 2:

Dinamo este pe locul 6 în liga secundă şi mai are de jucat, în sezonul regulat, numai cu Poli Timişoara. Bănăţenii sunt pe penultima poziţie în Liga 2. Clasamentul actualizat:

Dinamo, pe locul 6 cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

Șelimbăr – Dinamo 1-2 LIVE SCORE

Min. 90+1: Şelimbăr – Dinamo 1-2. Youri Jordan a înscris şi le dă emoţii jucătorilor lui Ovidiu Burcă.

Reclamă

Min. 69: Şelimbăr – Dinamo 0-2. Intrat după pauză, Iulian Roşu îşi trece numele pe tabelă. Mijlocaşul „câinilor” cu o lovitură perfectă de cap!

Min. 30: Şelimbăr – Dinamo 0-1. Ghezalli a înscris pentru a doua etapă la rând. A reluat în poartă centrarea perfectă a lui Bani

Min. 1: A început meciul. Atmosferă spectaculoasă făcută de cei peste 4.000 de fani ai lui Dinamo care au făcut deplasarea.

Reclamă 4 / 0/3

Șelimbăr: Mitrovic – Lumbu, Crișan, Palmeș, Popescu – Luca, Mitrea, Monea – Cărăuș, Năstăsie, Jordan
Rezerve: Roșca, Vișa, Natea, Sorea, Voi, Arhirii, Buzan, Răducioiu, Ursu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roșu, I.Roșu – Borcea, Ah. Bani, Ghezalli
Rezerve: Dujmovic, Bena, Demici, Țîră, Iglesias, Șerban, Pop, Delciu, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Şelimbăr este pe locul 14 în Liga 2 şi a înregistrat o singură victorie în ultimele 10 meciuri din campionat. Vine după un eşec drastic cu Poli Iaşi, scor 1-4. Antrenorul lui Dinamo le-a transmis însă un avertisment jucătorilor săi.

Totul depinde de noi, nu mai stăm la mâna altor rezultate. Dacă vom câștiga ultimele două meciuri, vom fi în play-off. Însă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu, vom întâlni o echipă antrenată de un prieten, un antrenor bun al României din noul val, iar pe deasupra e un mare dinamovist„, a spus Ovidiu Burcă înaintea meciului.

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească

Eugen Voicu, unul dintre noii acționari de la Dinamo, a vorbit despre planurile pe care le are la formația din „Ștefan cel Mare”. Le-a transmis fanilor că, în următorii trei ani, plănuiește să investească 12 milioane de euro.

Am ajuns întâmplător, pentru că un grup de antreprenori care erau interesați de a pune umărul la relansarea brandului Dinamo m-a căutat. Căutau o persoană care să asigure un echilibru între mai multe companii sau persoane fizice care să vină investitori.

Nu se dorește, nu dorim să existe un acționar majoritar. Nu vrem să fie o echipă a unui patron care să vină să dicteze și să-și impună voința. Noi plecăm de la un concept, pe care l-am făcut până acum la viața mea și în celelalte companii. Dacă investesc într-o zonă de business, în primul rând contează echipa. Și avem managementul potrivit.

Reclamă

Vorbim de un plan de 3 ani și jumătate și investiția minimă la care ne gândim este 12 milioane de euro. Vom extinde baza de acționari, acum suntem într-o fază de selecție.

„Ne-am asumat demersul ca Dinamo să facă din nou performanță și să promoveze în Liga 1”

Am făcut un lucru foarte important. Am aliniat niște interese. Erau niște situații complicate și nimeni nu reușea să adune toate părțile implicate la masă și să dea drumul la această operațiune de reconstrucție a clubului.

Eu împreună cu Andrei Nicolescu (n.r. celălalt asociat Red&White, de fel avocat) ne-am asumat acest demers de a merge și a sta de vorbă cu părțile implicate și de a-i duce la un interes comun, acela ca Dinamo să facă din nou performanță și a promova în Liga 1.

Am reușit lucrul acesta, iar în momentul în care am devenit acționari majoritari, temporar, pentru că vom face niște majorări de capital în perioada următoare, în care vom atrage și alți antreprenori. Vrem să fie lângă noi oameni care la rândul lor au avut succes în business, care au știut să crească o companie, să creștem împreună această echipă.

Sunt antreprenori dornici să se implice, dar în multe situații există această atmosferă, un patronat local, o persoană, care simte că are o jucărie care-i place și îi aduce o bucurie, o emoție puternică, și îi e mai greu să se asocieze cu alte persoane”, a declarat Eugen Voicu, pentru zf.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și