Închide meniul
Foto

Stadion de lux pentru un club de tradiție din România. Cât va dura contrucția arenei de 64,5 milioane de euro

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 16:50

Stadion de lux pentru un club de tradiție din România. Cât va dura contrucția arenei de 64,5 milioane de euro

Stadion de lux pentru un club de tradiție din România

Noul stadion din Hunedoara / Primăria Hunedoara

Se va construi un stadion de lux pentru un club de tradiție din România. Anunțul a fost făcut chiar de unul dintre reprezentanții echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa care va beneficia de o nouă arenă este Corvinul Hunedoara. Stadionul „Michael Klein” va fi demolat, iar pe locul acestuia se va construi noua casă a echipei care a lansat jucători legendari în fotbalul mare.

Stadion de lux pentru un club de tradiție din România

Noua arenă a formației din Liga a 2-a va avea 10.100 de locuri, iar costul construcției a fost estimat la 64,5 milioane de euro, în anul 2022, de către guvernul României (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ioan Andone, una dintre legendele formației de sub furnale, a vorbit despre noua arenă a formației și a anunțat faptul că actualul stadion va fi demolat în acest an, iar construcția noii arene ar urma să dureze 24 de luni.

„E un proiect serios, se va face un stadion nou. Dacă va ajunge echipa județului, ar putea să facă față. Depinde cum se va face organizarea. Consiliul Județean se aliază cu Primăria și cu un privat și vor avea drept de promovare de la anul.

Reclamă

Mă bucură acest lucru, iar în viitor va fi o academie puternică. Proiectul există, încet-încet se va rezolva. Va fi emulație, entuziasm. Am înțeles că anul acesta va fi demolat stadionul, iar în 24 de luni să fie terminat. Va fi extraordinar. A trecut timpul, iar din fericire pentru Corvinul a apărut un primar din generația noastră care a trăit fotbalul precum noi”, a spus Ioan Andone, la digisport.ro.

Chiar dacă Corvinul Hunedoara nu are drept de promovare în Liga 1, în acest sezon, noul stadion al echipei va fi de categoria UEFA 4. Acest lucru înseamnă că noua arenă va putea găzdui și meciuri europene. Noua casă a corviniștilor va beneficia de parcare subterană, zonă pietonală, iar tribunele arenei vor fi dispuse pe două inele.

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara s-a dus să lecții de la Carlo Ancelotti

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara s-a dus să lecții de la Carlo Ancelotti. Tehnicianul s-a dus la Madrid pentru a se întâlni cu antrenorul italian al celor de la Real.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Florin Maxim, care este, așa cum a fost notat anterior antrenorul este echipei Corvinul Hunedoara, revelația sezonului din Liga a 2-a, care se află aproape de primul loc, chiar dacă a urcat în eșalonul secund în acest sezon și nu are drept de promovare!

Oficialii echipei din Hunedoara au postat, pe rețelele de socializare, o serie de fotografii din vestiarul lui Real Madrid. Acolo, antrenorul de la Corvinul, Florin Maxim, dar și preparatorul fizic al grupării, au făcut poze alături de tehnicianul Carlo Ancelotti, care pregătește îi pregătește în prezent pe „Los Blancos”. VEZI AICI IMAGINI

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și