Închide meniul

CSA Steaua – Dinamo, derby-ul Ligii a 2-a, în pericol să fie amânat! Jandarmeria anunţă demersuri către FRF! Care este motivul

Bogdan Stănescu Publicat: 4 aprilie 2023, 16:12

Reclamă
CSA Steaua – Dinamo, derby-ul Ligii a 2-a, în pericol să fie amânat! Jandarmeria anunţă demersuri către FRF! Care este motivul

Suporteri ai Stelei

Derby-ul Steaua-Dinamo ar putea fi amânat / Profimedia Images

CSA Steaua – Dinamo, derby-ul Ligii a 2-a, ar putea să fie amânat. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a anunţat că va fi făcut un demers oficial către FRF pentru amânarea acestei partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Steaua-Dinamo ar putea fi amânat pentru a fi prevenite posibile ciocniri între fanii CSA Steaua şi cei ai FCSB. Steaua-Dinamo, meci din Liga a 2-a, este programat, potrivit calendarului oficial, în a doua zi de Paşte, pe 17 aprilie, la ora 18:00, în timp ce meciul FCSB-Farul Constanţa este programat în aceeaşi zi, la ora 21:00, pe Arena Naţională. Jandarmeria ar evita astfel ca fanii CSA Steaua şi cei ai FCSB să se întâlnească.

CSA Steaua – Dinamo, derby-ul Ligii a 2-a, în pericol să fie amânat!

Se vor face demersuri, de către Jandarmeria Capitalei, pentru minimizarea riscurilor la adresa ordinii publice. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București va face un demers către Federația Română de Fotbal prin care va solicita să se analizeze posibilitatea amânării jocului sportiv din cadrul Ligii 2, dintre CSA Steaua și FC Dinamo 1948. Meciul a fost programat în aceeași zi și, relativ, în același interval orar cu partida dintre FCSB și Farul Constanța. Încercăm, prin acest demers, să diminuăm și să reducem, dacă este posibil, orice risc la adresa liniștii publice. Riscurile sunt mari, pentru că există rivalități între cele patru galerii. Este în apanajul Federației de a stabili o dată ulterioară pentru meciul din liga secundă„, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru prosport.ro.

Steaua şi Dinamo s-au întâlnit o singură dată în sezonul regulat, într-un meci disputat pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au câştigat cu 2-1, după ce Dinamo a deschis scorul.

În clasamentul Ligii a 2-a, CSMS Iaşi este lider, cu 44 de puncte, urmată de CSA Steaua, cu 33 de puncte. Oţelul Galaţi e pe locul 3, cu 39 de puncte, iar Dinamo e pe 4, cu 35 de puncte. Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, aşa că Dinamo ar promova direct dacă ar încheia playoff-ul Ligii a 2-a pe locul 3, iar Steaua s-ar clasa deasupra lor în clasament.

Reclamă

Becali refuză să cumpere CSA Steaua!

Gigi Becali a refuzat propunerea lui Dumitru Dragomir, care îl sfătuise să cumpere CSA Steaua şi să încheie, astfel, războiul în instanţă cu echipa din Ghencea.

Aici e vorba de un principiu. Am venit, am salvat-o, au semnat ministrul, 7-8 generali, am dat bani, zece milioane, i-am pierdut. Am dat încă 40 de milioane, am mai scos din ei. După ce te-am salvat din groapă, erai mort, să-ți mai dau ție bani în țara mea? Ei au semnat, cârcotașii, mincinoșii. N-ați știut 15-20 de ani cum s-a luat Steaua? Pentru ce să le dau bani?

O să iau toate înapoi, n-ați văzut cum le-am luat? Palmaresul e tot al lui FCSB, la ce să le mai dau bani? 500.000 pe an? Cresc în copac 500.000 pe an? Nici cinci lei nu le dau! Sunt tot leu, un leu mai bătrân, dar nu sunt găinușă. Eu am ajuns găină să le dau lor bani? Război până la final! Cine moare, moare, cine nu, trăiește în război”, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și