Închide meniul

Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2024, 18:50

Reclamă
Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

Steaua - FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

Suporterii Stelei, la un meci din Liga a 2-a / Hepta

Steaua – FCU Craiova 0-0, într-un derby al Ligii a 2-a. Cele două echipe erau despărţite de un singur punct în clasament. Steaua a rămas peste FCU Craiova în urma partidei disputate pe Ghencea. Meciul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua e pe locul 4, cu 8 puncte, în timp ce FCU Craiova e pe 9, cu 7 puncte. Roş-albaştrii nu au încă drept de promovare în Liga 1 din pricina situaţiei juridice.

Steaua – FCU Craiova 0-0

Min. 90+4: Fluier final! Steaua – FCU Craiova 0-0, rezultat final

Min. 41: Ocazie pentru Steaua! Păcuraru a şutat cu exteriorul, dar balonul nu a prins spaţiul porţii

Min. 28: Ocazie pentru FCU Craiova! Abbey l-a încercat pe Frînculescu, dar portarul Stelei a fost la post

Reclamă
Reclamă

Min. 9: Ocazie pentru Steaua. Iglesias a şutat puternic din careu, dar Sandu a reuşit să respingă în corner

Min. 1: A început partida!

De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mititelu îşi propune să revină în prima ligă încă din sezonul viitor.

Reclamă

Echipele de start:

SteauaFrînculescu, Drăghici, Vîrtej, Kereki, Ilie, Sierra, Iglesias, Păcuraru, Popa, Chipirliu, RăsdanRezerve: Munteanu, Nedelea, Beta, Pop, Maescih, Raicu, Ignacio, Matei, Dane. Antrenor: Daniel Oprița.

FCU Craiova: Codruț, Lekiatas, Lumbu, Padula, Negru, Achim, D. Albu, C. Albu, Abbey, Sidibe, Bălan. Rezerve: Mogoșanu, Blidar, Oltean, Kvakic, Ilie, Pop, Dragu, Ghindovean, Ciubotaru. Antrenor: Marius Croitoru.

Steaua Bucureşti, reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto: „A fost intenționat sau neintenționat?”

Steaua Bucureşti a avut o reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto. Înaintea tragerii la sorţi a grupei principale din Europa League, clubul lusitan a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie cu cele patru urne.

Manchester United, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, FC RFS şi Hoffenheim sunt adversarele FCSB din Europa League.

În urna a patra, urna din care a făcut parte FCSB, a apărut numele „Steaua Bucureşti” în postarea celor de la FC Porto, lucru care i-a deranjat pe oficialii Clubului Sportiv al Armatei, care au atras atenţia printr-un comentariu la postarea respectivă:

„Dragă FC Porto,

De unde vă obțineți informațiile? Dacă site-ul UEFA se referă la echipa din România ca FCSB, de ce ați numit-o Steaua București în postarea voastră? A fost intenționat sau neintenționat?

Vrem să credem că neintenționat și că veți corecta. FCSB nu este și nu a fost niciodată Steaua București. Noi suntem Steaua București și deținem brandul și palmaresul. Vă rugăm să corectați informațiile.

Mulțumim! Steaua București”, a fost comentariul postat de Steaua Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Porto.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:49

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

18:38

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

18:38

Mihai Lixandru ratează dubla cu Kosovo şi Lituania! Mircea Lucescu a decis cine îl va înlocui pe jucătorul FCSB-ului

18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

17:52

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste curse”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

17:24

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și