Închide meniul

Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut praf pe conducătorii de la CSA Steaua: „Să se hotărască ce vor”

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 21:34

Reclamă
Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut praf pe conducătorii de la CSA Steaua: Să se hotărască ce vor”

Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut praf pe conducătorii de la CSA Steaua

Tudorel Stoica / Hepta

Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut praf pe conducătorii de la CSA Steaua. Legenda formației militare, ajuns acum la 69 de ani, a vorbit despre situația de la secția de fotbal a clubului din Ghencea, care este pregătită, în prezent, de Daniel Oprița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa roș-albastră nu are drept de promovare în Liga 1, din cauza formei de organizare a clubului. Având în vedere acest lucru, Tudorel Stoica a ținut să le transmită un mesaj șefilor din Ghencea.

Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut praf pe conducătorii de la CSA Steaua. Ce a transmis legenda clubului

Fostul căpitan al Stelei este de părere că oamenii de la conducerea Clubului Sportiv al Armatei ar trebui să se hotărască, pentru a decide viitorul formației pregătite de Daniel Oprița.

Tudorel Stoica a făcut referire la obținerea dreptului de promovare, având în vedere că, până în momentul de față, conducerea din Ghencea nu a făcut niciun demers pentru obținerea acestui lucru.

De asemenea, fostul căpitan al militarilor a dezvăluit că și-ar dori să o vadă pe Steaua în Liga 1, în sezonul 2024/2025.

Reclamă

”Mi-aș dori ca în sezonul 2024 – 2025 (n.r. CSA Steaua) să intre în SuperLiga și să ne mulțumească pe noi și pe majoritatea suporterilor. Sper să se hotărască ce vor să facă, să spună. E un mister pe care nu pot să-l înțeleg”, a spus Tudorel Stoica, la digisport.ro.

Gabi Balint a spus, de ziua lui, ce dorinţă arzătoare are în privinţa CSA Steaua!

Gabi Balint a spus, de ziua lui, ce dorinţă arzătoare are în privinţa CSA Steaua! Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, a transmis că vrea să vadă echipa pentru care a scris istorie în prima ligă.

Gabi Balint a împlinit miercuri, 3 ianuarie, 61 de ani. „Pele” Balint e convins că FCSB va câştiga campionatul sezonul acesta, dar i-a transmis un avertisment lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB o să câştige campionatul 100%. Problema e că pe urmă va fi greu. Dacă nu se califică, o să-și dea seama că l-a câștigat degeaba, dacă nu face treabă în Europa.

Patronul îşi doreşte atât de mult să-l câştige, de 8-9 ani de când nu l-a câştigat. Va trebui să îl aplaudăm, că nu avem ce să facem, doar că pe urmă va veni reversul”, a declarat Gabi Balint pentru sursa citată anterior.

”Dacă FCSB câștigă campionatul, îi fac o diplomă cu Licența Pro și scriu acolo Gigi Becali”, a spus și Ilie Dumitrescu.

„Nu că e FCSB, dar eu cred că e greu ca o echipă românească să mai reuşească vreodată să intre în Champions League”, a mai declarat Gabi Balint pentru sursa menționată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și