Închide meniul

Ultraşii CSA Steaua îi cer demisia comandantului clubului, Ştefan Bichir: „Ai făcut Steaua de ruşine!”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 16:44

Reclamă
Ultraşii CSA Steaua îi cer demisia comandantului clubului, Ştefan Bichir: „Ai făcut Steaua de ruşine!

Ultraşii CSA Steaua îi cer demisia comandantului clubului, Ştefan Bichir

Membrii Peluzei Sud, la un meci / AntenaSport

Ultraşii CSA Steaua îi cer demisia comandantului clubului, Ştefan Bichir. Membrii Peluzei Sud sunt revoltaţi că FCSB – CFR Cluj se va disputa pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul steaualibera.com a fost publicat un lung comunicat în care comandantul CSA Steaua, Ştefan Bichir, a fost criticat. Comunicatul a fost distribuit şi pe contul de facebook „Steaua Liberă”, care are 19.000 de urmăritori.

Ultraşii CSA Steaua îi cer demisia comandantului clubului, Ştefan Bichir: „Ai făcut Steaua de ruşine!”

Deși clubul Steaua nu a oferit încă un comunicat oficial, se pare totuși că interimarul Bichir ar fi semnat contractul cu FC Fcsb, de închiriere a stadionului Steaua. Conform surselor noastre din club și minister, acesta și-ar fi motivat decizia spunând că el face ce i se spune.

În cazul acesta, vrem și noi să îi spunem ceva: Domnule Bichir, dă-ți demisia! Ai făcut Steaua de rușine. Trebuie spus că, în acest moment, nici pe site-ul Stelei, nici pe pagina sa de Facebook nu a fost publicată vreo informație cum că s-ar fi semnat vreun contract. Presa sportivă a scris că Steaua le-ar fi emis lor un comunicat, prin care ar fi explicat ce s-a întâmplat.

Se pare că de data aceasta interimarul Bichir ar fi scos câteva clauze din contract. Este vorba de o parte din clauzele introduse de Florin Talpan. Spre exemplu, clauza prin care i se cerea FC Fcsbului să scoată de pe propriul site orice referire la Steaua nu se regăsește în contractul semnat acum.

Reclamă

Nu putem spune însă cu siguranță că e așa. De aceea, îi solicităm comandantului interimar Bichir să facă public contractul încheiat cu FC Fcsb pentru închirierea stadionului Steaua. Iar pe suporterii steliști îi sfătuim să facă și ei solicitări la club pentru ca acest contract să fie făcut public. Vrem să știm cât de departe a mers domnul Bichir pentru FC Fcsb și vrem să îi cerem demisia. Steaua nu are nevoie de un comandant care execută ordine”, se arată în mesajul transmis de ultraşii CSA Steaua pe site-ul respectiv.

Membrii Peluzei Sud îl vor pe Florin Talpan comandantul clubului

În acelaşi mesaj, ultraşii CSA Steaua au transmis că îl doresc pe Florin Talpan în fruntea clubului.

Dacă Talpan ar fi fost comandant, nu s-ar fi ajuns niciodată aici. Dar suporterii nu l-au susținut niciodată cu adevărat pe Florin Talpan și nu au cerut niciodată cu adevărat ca el să fie numit comandant. Doar acum câteva luni, o parte din suporteri l-au jignit, pe motiv că nu a fost de acord ca AS47 să primească gratuit marca Steaua. Aceiași suporteri și-au schimbat rapid poziția, când s-a dovedit că Talpan e chiar singurul din club care luptă pentru Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu a fost destul și a fost și prea târziu. Duși de nas de Bichir, care le-a promis o asociere care nu e deloc bună pentru Steaua și care, se pare, nu va avea oricum loc în acest sezon, aceștia au dormit. Au crezut că au un aliat în Bichir.

De fapt, a fost invers. Talpan (rebelul, ”nebunul”) rămâne singurul care luptă pentru Steaua. În timp ce Bichir pare să facă ce i se spune. Dar nu face ce îi spun suporterii cărora le promite marea cu sarea, ci ce îi spun alții. Demisia, domnule Bichir! Locul dumneavoastră nu este la Steaua!”, se mai arată în mesajul respectiv.

Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB – CFR Cluj

Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB – CFR Cluj. Liderul Peluzei Nord a precizat că fanii FCSB pregătesc o scenografie specială pentru revenirea în Ghencea.

Noi suntem bucuroși că se întâmplă lucrurile astea, că revin lucrurile la normalitate. Pe Ghencea știam foarte clar că trebuie să jucăm. Ne bucurăm foarte mult că o să ajungem să jucăm cu CFR Cluj acolo și vedem la momentul potrivit ce pregătim.

(n.r. să nu fie scaune goale) O să fim foarte atenți. Părerea mea e că o să vină din țară, o să vină din diaspora, o să vină toată lumea. Steaua (n.r.: FCSB) întotdeauna a fost iubită. Faptul că au luat băieții ăia țeapă la meciul cu Dinamo asta e treaba lor. Sper ca meciul pe Ghencea să fie exact cum a zis și Gigi: ‘Mai punem un ecran afară’.

Cred că va fi arhiplin, oamenii sunt dornici să vină să vadă un meci pe Ghencea, exact de unde am plecat și oamenii vor veni cu siguranță. (n.r. – va fi o emulație de nedescris?) Da. Cred că va fi ceva special.

„Noi am ales Liga 1, ei au ales o echipă făcută în 2017”

(n.r. – vor fi oameni în afara stadionului?) Cu siguranță, pentru că oamenii vor să vină la meci. Rezultatele sunt, patru din patru, sperăm și joi să câștigăm acasă cu CSKA. Eu am peste 500-600 de cereri de bilete din străinătate, numai că oamenii nu sunt siguri să își cumpere biletul de avion. Așteaptă de la mine o reacție ca oamenii să poată să își cumpere bilete de avion. Am avut și data trecută, la meciul cu Dinamo, numai că oamenii nu au mai venit pentru că au vrut pe Ghencea.

Reclamă

Fiecare să ne vedem de treaba noastră, fiecare de drumul lui. Noi am ales Liga 1, ei au ales o echipă făcută în 2017. Care să fie dușmănia? Eu am observat în ultima perioadă că sunt multe persoane care își fac conturi fake și încep să amenințe, să vină cu amenințări asupra suporterilor. Nu merge așa, pentru că instituțiile statului își fac datoria.

Dacă lucrurile vor degenera, nu va fi în favoarea noastră. Oamenii să meargă liniștiți la meci, fără să se ia după amenințările de pe acele conturi fake. Că „vă facem, vă dregem”… încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă.

Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. (n.r. – au cumpărat peste 1.000 de abonamente fanii CSA Steaua) Să cumpere câte vor, să meargă să își încurajeze echipa. Este echipa lor. Noi nu deranjăm pe nimeni”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și