Închide meniul

Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB – CFR Cluj: „O să vină din diaspora, o să vină toată lumea”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 18:14

Reclamă
Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB – CFR Cluj: „O să vină din diaspora, o să vină toată lumea

Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB - CFR Cluj

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB – CFR Cluj. Liderul Peluzei Nord a precizat că fanii FCSB pregătesc o scenografie specială pentru revenirea în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă a spus că este ceva normal ca FCSB să evolueze în Ghencea.

Gheorghe Mustaţă anunţă că stadionul Ghencea va fi arhiplin la FCSB – CFR Cluj

Noi suntem bucuroși că se întâmplă lucrurile astea, că revin lucrurile la normalitate. Pe Ghencea știam foarte clar că trebuie să jucăm. Ne bucurăm foarte mult că o să ajungem să jucăm cu CFR Cluj acolo și vedem la momentul potrivit ce pregătim.

(n.r. să nu fie scaune goale) O să fim foarte atenți. Părerea mea e că o să vină din țară, o să vină din diaspora, o să vină toată lumea. Steaua (n.r.: FCSB) întotdeauna a fost iubită. Faptul că au luat băieții ăia țeapă la meciul cu Dinamo asta e treaba lor. Sper ca meciul pe Ghencea să fie exact cum a zis și Gigi: ‘Mai punem un ecran afară’.

Cred că va fi arhiplin, oamenii sunt dornici să vină să vadă un meci pe Ghencea, exact de unde am plecat și oamenii vor veni cu siguranță. (n.r. – va fi o emulație de nedescris?) Da. Cred că va fi ceva special.

Reclamă

„Cu siguranţă vor fi oameni în afara stadionului”

(n.r. – vor fi oameni în afara stadionului?) Cu siguranță, pentru că oamenii vor să vină la meci. Rezultatele sunt, patru din patru, sperăm și joi să câștigăm acasă cu CSKA. Eu am peste 500-600 de cereri de bilete din străinătate, numai că oamenii nu sunt siguri să își cumpere biletul de avion. Așteaptă de la mine o reacție ca oamenii să poată să își cumpere bilete de avion. Am avut și data trecută, la meciul cu Dinamo, numai că oamenii nu au mai venit pentru că au vrut pe Ghencea.

Fiecare să ne vedem de treaba noastră, fiecare de drumul lui. Noi am ales Liga 1, ei au ales o echipă făcută în 2017. Care să fie dușmănia? Eu am observat în ultima perioadă că sunt multe persoane care își fac conturi fake și încep să amenințe, să vină cu amenințări asupra suporterilor. Nu merge așa, pentru că instituțiile statului își fac datoria.

Dacă lucrurile vor degenera, nu va fi în favoarea noastră. Oamenii să meargă liniștiți la meci, fără să se ia după amenințările de pe acele conturi fake. Că „vă facem, vă dregem”… încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. (n.r. – au cumpărat peste 1.000 de abonamente fanii CSA Steaua) Să cumpere câte vor, să meargă să își încurajeze echipa. Este echipa lor. Noi nu deranjăm pe nimeni”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României

FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Formaţia lui Elias Charalambous, echipa gazdă a meciului care va avea loc duminică seară, de la ora 21:30, a anunţat că partida din etapa a patra a Ligii 1 va avea loc pe stadionul Steaua.

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani. Ultima oară când echipa patronată de Gigi Becali evolua acolo se întâmpla pe 22 martie 2015, atunci când FCSB o învingea pe Viitorul cu 4-1.

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei, care urmează să anunţe detaliile legate de vânzarea biletelor în curând:

FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Reclamă

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” Vezi toate știrile
Citește și