Închide meniul
Foto

Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea! Cum arată stadionul de 100 de milioane de euro, la patru zile după derby-ul câştigat de CSA Steaua

Reclamă

Publicat: 22 aprilie 2023, 13:01

Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea! Cum arată stadionul de 100 de milioane de euro, la patru zile după derby-ul câştigat de CSA Steaua

Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea

Mai multe scaune au fost rupte sau incendiate pe stadion / AntenaSport

Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea la derby-ul cu CSA Steaua, din Liga 2. La patru zile după derby-ul câştigat de roş-albaştri, scor 2-0, peluza în care au stat fanii „câinilor” arată deplorabil. Imaginile vorbesc de la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Dinamo care au făcut deplasarea pe stadionul de 100 de milioane de euro au lăsat haos în urma lor. Mai mult decât atât, unii dintre ei au încercat chiar să incendieze arena rivalei. Evenimentele au amintit de cele de pe 10 mai 1997, când au fanii lui Dinamo au „aprins” peluza vechiului stadion din Ghencea.

Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea

La patru zile distanţă după confruntarea cu „scântei” din Liga 2 încă se văd proporţiile haosului (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei care se ocupă de Stadionul Steaua încă nu au înlocuit scaunele care au fost rupte sau cărora li s-a dat foc.

Proporţiile dezastrului din peluza în care au stat fanii echipei lui Ovidiu Burcă s-au văzut la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo. „Militarii” au obţinut o nouă victorie împotriva rivalei.

Săptămâna perfectă, batem Dinamo și la rugby! Victorie pentru băieții noștri în etapa a 4-a a Superligii Naționale. Roș-albaștrii s-au impus cu 25-14, un meci controlat în totalitate în care ne-am demonstrat superioritatea.

Reclamă

A fost 4-1 la eseuri, încercările echipei noastre fiind reușite de Sioeli Lama, Damian Strătilă, Dragoș Ser și Hinckșey Vaovasa. Vlăduț Popa a transformat un eseu și a mai pus trei puncte pe tabelă dintr-o lovitură de pedeapsă.
Steaua are trei victorii din tot atâtea partide disputate și e pe primul loc în Superligă. Bravo băieți, tot așa!„, a anunţat, pe contul de Facebook, Steaua.

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că grupării CSA Steaua, organizatorul meciului cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a, i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, societatea specializată de pază i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin”, a anunţat news.ro.

Potrivit Jandarmeriei, au fost constatate şi întocmite 14 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

  • 8 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive;
  • 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;
  • 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 371 C.P., pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 253 C.P., pentru distrugere;
  • 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 C.P., pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

FCSB ar putea juca în Ghencea

Vasile Dîncu a vorbit despre procesul dintre FCSB şi CSA Steaua. Totodată, a discutat şi despre posibilele ciocniri între fanii CSA şi cei ai FCSB.

În Ghencea ar putea să joace orice echipă până la urmă. Singura chestiune care ține în acest moment este procesul. Eu am discutat și cu Jandarmeria când s-a pus problema, despre posibilitatea de gestiona o situație expozivă între galerii. Cei de la jandarmerie mi-au spus că este foarte greu de gestionat și că ei nu își asumă acest lucru.

Dar principial, orice echipă poate să închirieze stadionul Steaua printr-o procedură care în momentul ăsta este una destul de birocratică, dar se poate.

Este și o inițiativă legislativă care spune expres despre acest lucru. Ca să închiriezi stadionul Steaua, ca orice spațiu dintr-un minister sau dintr-o unitate militară, chiar și un bancomat, trebuie făcut o hotărâre de Guvern din păcate, pentru că s-a modificat codul administrativ în acest sens”, a declarat Vasile Dîncu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și