Închide meniul

Un transfer uluitor făcut în România le-a atras atenţia spaniolilor: „Unul dintre cele mai ciudate din istorie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 20:23

Un transfer uluitor făcut în România le-a atras atenţia spaniolilor: „Unul dintre cele mai ciudate din istorie

Un transfer uluitor făcut în România le-a atras atenţia spaniolilor

Aziz Njoya Njifakue / Facebook Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Un transfer uluitor făcut în România le-a atras atenţia spaniolilor. Atacantul camerunez Aziz Njoya Njifakue, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat de la CSM Lugoj la Viitorul Pandurii Târgu Jiu pentru două containere care vor fi folosite pe post de vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicaţia spaniolă Mundo Deportivo a scris despre acest transfer, numindu-l „unul dintre cele mai ciudate din istorie, dacă nu cel mai ciudat”.

Un transfer uluitor făcut în România le-a atras atenţia spaniolilor: „Unul dintre cele mai ciudate din istorie”

Un transfer care s-a încheiat în ultimele minute va deveni, mai mult decât sigur, unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului. Dacă nu cel mai ciudat! S-a făcut în ligile inferioare din România, cu Aziz Njoya Njifakue.

Atacantul camerunez de 27 de ani a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, liga a doua, transferat de la CSM Lugoj, liga a patra. Însă, în locul unei sume de bani, a fost un troc: două containere de metal”, a scris mundodeportivo.com despre transferul atacantului camerunez.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă din Liga a 2-a, îl prezenta oficial în urmă cu două zile pe atacantul camerunez.

Reclamă

Aziz Njoya Njifakue (27 ani) a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Originar din Camerun, Aziz Njoya Njifakue evoluează pe postul de atacant. Sezonul 2022/2023 a fost golgeterul echipei CSM Lugoj pentru care a marcat 44 de goluri (Liga 4 Timiș și Cupa României). Mult succes și cât mai multe goluri marcate pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu!”, anunţa Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe Facebook.

Clubul a primit două containere, pe care le va folosi pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol”, preciza CSM Lugoj despre transferul lui Aziz Njoya Njifakue.

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB: „Am luat 2 jucători!” Suma uriaşă pe care e dispus să o plătească pe Ştefănescu

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB. Omul de afaceri a spus că s-au rezolvat transferurile lui Dan Spătaru şi Cristi Ganea. Becali a spus că acestea vor fi ultimele două mutări din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a mai spus că este dispus să dea un milion şi jumătate de euro pentru Mariu Ştefănescu în iarnă. Totul va depinde şi de prestaţiile jucătorului.

Am luat doi jucători. Am luat pe Dan Spătaru şi pe Cristi Ganea. Ce nevoie să mai am eu? Aduceţi-ne echipe să jucăm. Sau dacă vreţi spectacol, aduceţi echipe şi cu arbitri, să joace în 13. Şi cu ăia de la VAR să fie 14. Poate că o să vină şi Ştefănescu, cine ştie, dar în iarnă. Să vedem în iarnă. Dacă demosntrează că merită banii, dau un milion jumate pe el”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cine sunt Cristi Ganea şi Dan Spătaru

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

La echipa naţională, Cristi Ganea a bifat opt meciuri, în perioada 2017 – 2021. Acesta a fost debutat în de Cristoph Daum, într-un meci amical cu Chile.

De cealaltă parte,  Dan Spătaru (18 ani) a jucat în Liga 2 anul trecut pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive. Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scria gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și