Închide meniul

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 21:25

Reclamă
Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

Unirea Slobozia - CS Mioveni / Hepta

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1, după succesul cu 1-0 de pe terenul celor de la CS Mioveni. Echipa lui Adrian Mihalcea a profitat de pasul greşit de Csikszereda cu două ore mai devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot miercuri, formaţia din Miercurea-Ciuc a remizat pe terenul celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 2-2, şi a făcut un pas greşit în lupta pentru al doilea loc care asigură promovarea directă în Liga 1.

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

În meciul de la Mioveni, unicul marcator al partidei a fost Florin Purece. El a înscris în prelungirile primei reprize dintr-o lovitură de la 11 metri.

Cu acest succes, Unirea Slobozia a ajuns la 53 de puncte şi şi-a asigurat promovarea din punct de vedere matematic. Echipa din Ialomiţa va evolua pentru prima oară în istoria sa în Liga 1.

Pe locurile 2 şi 3 în liga secundă se află CSC 1599 Şelimbăr şi Corvinul Hunedoara, formaţii care nu au drept de promovare.

Reclamă

Gloria Buzău se află pe locul 4, cu 41 de puncte, fiind pe loc de promovare directă în acest moment. Echipa lui Andrei Prepeliţă poate profita şi ea de remiza harghitenilor. Buzoienii joacă joi, pe teren propriu, cu Corvinul Hunedoara. Echipa lui Prepeliţă se poate distanţa la patru puncte de Csikszereda, dacă se va impune în meciul cu Corvinul Hunedoara.

Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României

Maxim a spus că echipa sa ar putea face o figură frumoasă în Europa League, în cazul în care se vor mai realiza câteva transferuri.

Acesta a spus însă că oficialilor de la club le va fi dificil să păstreze jucătorii care au reușit calificarea istorică în finala Cupei, dar a dat asigurări că aceștia vor face tot posibilul pentru a continua să facă performanță.

Reclamă 4 / 0/3

”Aici se vor schimba lucrurile (n.r. în Europa League). Eu cred că și băieții au ceva oferte. Ne va fi greu să-i ținem, dacă nu vom câștiga Cupa României, dar cu siguranță vom aduce întăriri.

Cu trei sau patru jucători, cred că ne putem descurca și în Europa League. Știți cum se fac contractele la noi, pe un an, să nu fie niciun risc din partea nimănui.

Cu Voluntari chiar cred că am arătat bine. E normal să-i ții pe jucători într-o formă sportivă bună”, a spus Florin Maxim, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și