Închide meniul

Vali Lazăr a decis amicalul Popești Leordeni – Dinamo 0-1. „Câinii”, două victorii consecutive în era Ovidiu Burcă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 12:46

Vali Lazăr a decis amicalul Popești Leordeni – Dinamo 0-1. „Câinii, două victorii consecutive în era Ovidiu Burcă

Vali Lazăr a fost dorit de FCSB, pe vreame când evolua pentru Dinamo

Vali Lazăr, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia

Vali Lazăr a decis amicalul Popești Leordeni – Dinamo 0-1. „Câinii” au două victorii consecutive cu Ovidiu Burcă pe bancă înaintea debutului în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu 2-1 în meciul amical cu CSO Plopeni, Dinamo a câştigat şi meciul cu Popeşti Leordeni. Vali Lazăr a marcat unicul gol al meciului, în minutul 35.

Vali Lazăr a decis amicalul Popești Leordeni – Dinamo 0-1

Echipa de start a lui Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Țone, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, A. Bani, V. Lazăr – Buhăescu au fost titulari pentru echipa noastra

Au intrat după pauză: Eşanu – Buleică, Cr. Ionescu, G. Crețu, I. Roșu, Gavrila, Florescu, Măgureanu, Al. Pop și Bobea

Reclamă

Ionel Dănciulescu este dorit din nou la Dinamo, după plecarea lui Florin Răducioiu

Ionel Dănciulescu este din nou dorit la Dinamo. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a declarat că l-a contactat pe fostul atacant dinamovist pentru a-i propune o funcţie în conducerea clubului.

„Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora.

Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor. Nu am avut timp până acum pentru că au existat chestii urgente de rezolvat la club”, a declarat Vlad Iacob, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, conducătorul lui Dinamo a oferit declaraţii şi în privinţa plecării lui Florin Răducioiu. Vlad Iacob regretă faptul că nu a avut ocazia să lucreze alături de fostul atacant dinamovist, care a demisionat cu puţin înainte de numirea sa în conducere.

„Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca”, a mai spus Vlad Iacob, pentru aceeaşi sursă.

Dinamo și-a găsit stadion pentru Liga 2

Dinamo și-a găsit stadion pentru meciurile din Liga a 2-a. Vlad Iacob, noul administrator special, a anunțat că echipa din „Ștefan cel Mare” va juca pe „Arcul de Triumf” în sezonul viitor, după ce va începe procesul de demolare a arenei din „Groapă”.

În plus, oficialii lui Dinamo iau în calcul ca derby-ul cu CSA Steaua, din septembrie, să se joace pe Arena Națională. Totul depinde de interesul pe care fanii „alb-roșii” îl vor manifesta la meciurile din debutul sezonului.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024. Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul ‘Arcul de Triumf’ și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.

La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua”, a spus Vlad Iacob, pentru Pro Arena.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și