Închide meniul

Vali Lazăr, făcut praf după gestul uluitor la adresa lui Ovidiu Burcă: „Azi s-a încheiat cariera unui jucător profesionist!” / „Nu e posibil aşa ceva!”

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 20:46

Vali Lazăr, făcut praf după gestul uluitor la adresa lui Ovidiu Burcă: „Azi s-a încheiat cariera unui jucător profesionist! / „Nu e posibil aşa ceva!

Vali Lazăr, distrus după gestul uluitor la adresa lui Ovidiu Burcă

Vali Lazăr / Hepta

  • Vali Lazăr a fost distrus după gestul la adresa lui Ovidiu Burcă
  • Ce au declarat Andrei Vochin şi Basarab Panduru

Vali Lazăr a fost făcut praf după gestul la adresa lui Ovidiu Burcă, din amicalul disputat de Dinamo, contra celor de la Păuleşti, scor 0-0. Andrei Vochin şi Basarab Panduru l-au făcut praf pe jucătorul formaţiei de Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Lazăr a oferit un moment uluitor la partida amicală disputată împotriva fostei sale echipe. Mijlocaşul a aruncat cu două perechi de chiloţi de damă înspre banca tehnică a lui Ovidiu Burcă, gest pentru care a fost aspru criticat.

Vali Lazăr, distrus după gestul la adresa lui Ovidiu Burcă

Andrei Vochin este de părere că în urma gestului pe care l-a făcut, cariera lui Vali Lazăr de jucător profesionist s-a încheiat. Acesta mai susţine că mijlocaşul a avut atitudinea unui jucător din cadrul fotbalului amator.

Reclamă

„Eu am mai văzut din ăstea. Da, la sintetic, la bere, se fac fel de fel de glume, dar în cadrul fotbalului amator. Regulamentul e acelaşi pentru meciurile amicale. Scrii în foaie şi ajunge la comisie. Azi s-a încheiat cariera unui jucător profesionist. Nu cred că mai poate exista un club sau jucător care vrea să lucreze cu un astfel de jucător”, a declarat Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

Totodată, şi Basarab Panduru a avut o reacţie vehementă la adresa lui Vali Lazăr. Fostul internaţional susţine că trebuie să se ia măsuri în privinţa gestului nesportiv făcut de mijlocaşul lui Păuleşti.

Reclamă

„Trebuie să se ia măsuri. Nu comentez aşa ceva, după ce am văzut ce a făcut. Nu comentez, nu poţi să vii să comentezi după ce a făcut. Nu am cum să comentez. Ăsta de la Păuleşti ce să zică? Dacă-l dă afară, îi dă şi lui cu chiloţii în cap. Nu e posibil aşa ceva!”, a spus şi Basarab Panduru, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: „Domnul cu rochiță a reușit să-i dea afară!”

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă, la finalul meciului amical dintre Dinamo și CS Păulești.Cei doi se aflau în relații extrem de reci încă din toamna trecută, pe vremea când Vali Lazăr îmbrăca tricoul lui Dinamo. Ulterior, mijlocașul de 33 de ani a plecat cu scandal din „Ștefan cel Mare” și a semnat cu formația din liga a 3-a, CS Păulești.

Astăzi, cei doi s-au reîntâlnit în meciul amical de la Buftea și au avut un schimb de replici ironice. Punctul culminant a fost atins când Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți de damă către banca dinamoviștilor, apoi a strigat: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”.

Reclamă 4 / 0/3

„Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afără și se băga prin cășută pe acolo pe la Săftica, despre ce vorbim.

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off și ți-i dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să zică… că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați, domnul psiholog nu este vinovat că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…”, a spus Vali Lazăr, la finalul meciului Dinamo – CS Păulești 0-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”