Închide meniul

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: „Domnul cu rochiță a reușit să-i dea afară!”. Fostul dinamovist, dezlănțuit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 ianuarie 2023, 15:18

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: „Domnul cu rochiță a reușit să-i dea afară!. Fostul dinamovist, dezlănțuit

Vali Lazăr, în conflict deschis cu Ovidiu Burcă

Vali Lazăr, în conflict deschis cu Ovidiu Burcă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă, la finalul meciului amical dintre Dinamo și CS Păulești, încheiat la egalitate, scor 0-0, la Buftea. Lazăr, în prezent la CS Păulești, a avut un schimb de replici incredibil cu Ovidiu Burcă, în timpul partidei de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi se aflau în relații extrem de reci încă din toamna trecută, pe vremea când Vali Lazăr îmbrăca tricoul lui Dinamo. Ulterior, mijlocașul de 33 de ani a plecat cu scandal din „Ștefan cel Mare” și a semnat cu formația din liga a 3-a, CS Păulești.

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: „Domnul cu rochiță! O să plângă!”

Astăzi, cei doi s-au reîntâlnit în meciul amical de la Buftea și au avut un schimb de replici ironice. Punctul culminant a fost atins când Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți de damă către banca dinamoviștilor, apoi a strigat: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”.

Vali Lazăr a continuat să-și verse furia acumulată după meci. Fostul mijlocaș de la Dinamo a avut un discurs extrem de acid la adresa lui Ovidiu Burcă.

Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă după ce antrenorul lui Dinamo a dat afară mai mulți jucători, ca o consecință a grevei de la antrenamente.

Reclamă

„Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afără și se băga prin cășută pe acolo pe la Săftica, despre ce vorbim.

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off și ți-i dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să zică… că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați, domnul psiholog nu este vinovat că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…”, a spus Vali Lazăr, la finalul meciului Dinamo – CS Păulești 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Scene halucinante în amicalul lui Dinamo! Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre banca lui Dinamo

Valentin Lazăr a oferit niște momente cum rar se văd pe terenul de fotbal. După ce a plecat cu scandal de la Dinamo în toamnă, fotbalistul a ținut să-i reproșeze mai multe aspecte lui Ovidiu Burcă, antrenorul dinamoviștilor.

În prima repriză a amicalului, mijlocașul a evoluat pe partea băncilor de rezervă, având „meci” cu tehnicianul.

După mai multe replici în contradictoriu, Vali Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloți, una roz și una mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă, anunță Playsport.ro.

„Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”, a strigat ulterior Vali Lazăr către banca lui Dinamo.

Vali Lazăr, scene uluitoare în amicalul Dinamo - CS Păulești
Vali Lazăr, scene uluitoare în amicalul Dinamo – CS Păulești / playsport.ro.

Scandalul a continuat apoi între Lazăr și Burcă, ambii aruncându-și vorbe dure.

  • „Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, i-a strigat Vali Lazăr lui Ovidiu Burcă.
  • „Ești slab, ești foarte slab!”, a replicat antrenorul lui Dinamo.
  • „Psihologule!”, a încheiat Vali Lazăr dialogul.

Conflictul dintre cei doi „rivali” a plecat după meciul pe care Dinamo l-a disputat la Târgu Jiu, în Cupa României.

Mijlocașul a fost lăsat pe bancă tot meciul atunci, ulterior urmând un scandal de proporții în vestiar. Ba mai mult, vorbele grele au continuat și la întoarcerea în București, în autocar. Ca urmare a acelui episod, mijlocașului i-a fost reziliat contractul.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și