Închide meniul

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo! Atacantul a fost adus de la rivala CSA Steaua

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 20:24

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo! Atacantul a fost adus de la rivala CSA Steaua

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo. Atacantul de 34 de ani este primul transfer făcut în era Ovidiu Burcă. „Câinii” continuă să se întărească înaintea debutului în Liga 2, unde vor juca în premieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Buhăescu a evoluat sezonul trecut la CSA Steaua, în Liga 2. Acesta a marcat 6 goluri în 20 de meciuri. FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București și FC Argeș sunt echipele pentru care a mai evoluat acesta.

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo

„TRANSFER

Vasile Buhăescu la Dinamo 1948

București, 22 iulie 2022. Atacantul Vasile Buhăescu a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo 1948 și se va alătura lotului pregătit de noul antrenor principal Ovidiu Burcă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Reclamă

În vârstă de 34 de ani, Vasile Buhăescu este, la această oră, unul dintre cei mai prolifici atacanți din Liga 2, cu 73 de goluri marcate în această competiție.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare. Îmi doresc a cincea promovare din carieră pentru a readuce acest club acolo unde trebuie să fie!”, a declarat Vasile Buhăescu pentru suflarea dinamovistă.

FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua sunt echipele la care a evoluat Vasile Buhăescu.

Reclamă 4 / 0/3

4 promovări, din Liga 2 în prima divizie, are Vasile Buhăescu în carieră.

Bine ai venit, Vasile Buhăescu!”, a anunţat Dinamo.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo. Aşa cum a promis Vlad Iacob, antrenorul a semnat azi cu echipa din Ştefan cel Mare. Dinamoviştii caută în continuare un director sportiv.

Obiectivul lui Ovidiu Burcă este unul clar: revenirea în Superliga, la finalul stagiunii 2022-2023. Mai ales că antrenorul are şi sprijinul lui Iacob, care anunţă că se vor rezolva problemele cu banii la clubul din Liga 2.

Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu au mai continuat la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea. Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Reclamă
Recomandări
  • Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo
  • Primul transfer făcut în era Ovidiu Burcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și