Închide meniul

Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte! Cine este favorit să preia formaţia din Liga 2

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 16:47

Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte! Cine este favorit să preia formaţia din Liga 2

Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte

Vasile Miriuţă, în timpul meciului Chindia Târgovişte - Petrolul Ploieşti / Profimedia

Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte! Anunţul a fost făcut de formaţia dâmboviţeană pe pagina oficială de Facebook. Cele două părţi au încheiat pe cale amiabilă colaborarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miriuţă a ajuns la Chindia Târgovişte în luna august a acestui an, la scurt timp dupe ce echipa se despărţise de Dragoş Militaru. Pe lista formaţiei din Dâmboviţa s-ar afla Nicolae Dică, cel care a fost prezent la ultimul meci de campionat al Chindiei şi care nu a exclus posibilitatea de a pregăti chiar şi o formaţie din liga secundă.

Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte!

Rezultatele nefavorabile ale Chindiei Târgovişte în Liga 2 au dus la o despărţire prematură de Vasile Miriuţă, cel care avea contract cu formaţia dâmboviţeană până la finalul acestui sezon.

Cele două părţi au încheiat pe cale amiabilă înţelegerea, aşa cum a anunţat Chindia Târgovişte. Alături de Vasile Miriuţă vor pleca şi Ionuţ Stelescu, Cristi Sandu şi Dorin Silaghi:

„Mulțumim, Vasile Miriuță!

Reclamă

Astăzi, 15.11.2023, Chindia Târgoviște a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Vasile Miriuță și staff-ul său: Ionuț Stelescu, Cristi Sandu și Dorin Silaghi.

Clubul nostru le mulțumește pentru munca depusă și le dorește mult succes!”, a anunţat Chindia Târgovişte pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Miriuţă a condus-o pe Chindia Târgovişte în 14 partide. În acest timp, formaţia dâmboviţeană a înregistrat cinci victorii, trei remize şi şase înfrângeri.

După 13 etape în liga secundă, Chindia Târgovişte se află pe locul 10, cu 17 puncte, la 3 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. În Cupa României, Chindia este pe locul 5 după primele două meciuri, bifând două înfrângeri.

Nicolae Dică, pe lista celor de la Chindia Târgovişte

Nicolae Dică este aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc. Fostul antrenor de la FCSB poate ajunge în Liga 2, pe banca celor de la Chindia.

Nicolae Dică a fost la ultimul meci al dâmboviţenilor, dar a evitat să dea un răspuns concret cu privire la preluarea conducerii tehnice a Chindiei.

„Da am fost la meci la Târgoviște, dar nu pot să comentez dacă există vreun interes de la Chindia. Sigur, e posibil orice, dacă ar veni o ofertă bună chiar și de la un club de ligă secundă”, a spus Nicolae Dică pentru iamsport.ro.

În cariera sa, Nicolae Dică le-a antrenat pe FCSB, SCM Pitești, FC Argeș, CS Mioveni şi FC U Craiova. De asemenea, Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi la naţionala României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și