Închide meniul

Nicolae Dică, aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc: „Da, am fost la meci!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 19:27

Reclamă
Nicolae Dică, aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc: „Da, am fost la meci!

Nicolae Dică este aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc. Fostul antrenor de la FCSB poate ajunge în Liga 2

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică este aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc. Fostul antrenor de la FCSB poate ajunge în Liga 2, pe banca celor de la Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a fost la ultimul meci al dâmboviţenilor, dar a evitat să dea un răspuns concret cu privire la preluarea conducerii tehnice a Chindiei.

Nicolae Dică, aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc

„Da am fost la meci la Târgoviște, dar nu pot să comentez dacă există vreun interes de la Chindia. Sigur, e posibil orice, dacă ar veni o ofertă bună chiar și de la un club de ligă secundă”, a spus Nicolae Dică pentru iamsport.ro.

În cariera sa, Nicolae Dică le-a antrenat pe FCSB, SCM Pitești, FC Argeș, CS Mioveni şi FC U Craiova. De asemenea, Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi la naţionala României.

Nicolae Dică, reacţie dură după discuţia dintre Florinel Coman şi Gigi Becali

Dică este de părere că discuţiile dintre jucători şi patron nu sunt normale, cu atât mai puţin plângerile lui Coman la adresa coechipierilor. Nicolae Dică a declarat că Florinel Coman s-ar fi confruntat cu o reacţie total diferită din partea colegilor, dacă ar fi jucat la altă echipă:

Reclamă

„Nu mi se pare normal ca un jucător să-şi dea cu părerea despre meci, antrenamente. În cinci ani cât am fost la FCSB, nu am vorbit niciodată cu patronul la telefon, nu am discutat niciodată cu Gigi Becali. De fapt, o singură dată, atunci când m-am transferat.

Nu mi se pare normal ca jucătorii să vorbească una-două cu patronul. Ah, dacă te sună patronul la un anumit timp să te întrebe un anumit lucru, ok, dar să vorbeşti în fiecare săptămână sau la două-trei zile, nu este ok pentru binele jucătorilor şi pentru binele celui care vorbeşte, pentru că în vestiar te văd într-un fel colegii.

Dar nu cred că Florinel chiar aşa a spus, că nu avea cu cine să paseze. Altfel poate i-o fi spus şi patronul a înţeles… Dacă era în alt vestiar, probabil ceilalţi jucători reacţionau şi îi spuneau să joace el singur atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că vestiarul poate fi destabilizat. Aş vrea să văd şi eu jucători care să vina şi să spună că au jucat slab, nu să caute tot felul de alibiuri”, a declarat Nicolae Dică, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și